Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert rinyal itt minden ferfi, hogy a mai nok/csajok nem oltoznek noiesen, megis, ha valaki miniszoknyat hord, magassarkut, tapados cuccot, azt mindjart azzal jonnek, hogy egy lotyo?
3: a miniszoknya sem feltétlenül ku_rvás.
Mindenből van stílusos is és közönséges is. Meg persze az összhatás is számít, és nem mindenki tud mindent viselni.
Egyébként én pont azt vettem észre, hogy a férfiak szeretik inkább a minit, magassarkút, tapadós cuccokat, és a nők azok, akik lazább cuccban is nőiesnek éreznék magukat, csak akkor a visszajelzések nem olyanok.
"Miert rinyal itt minden ferfi,..."
Én pl sosem rinyáltam :)))) Nem teljesül a feltétel :D
3-as ne rajzolj hanem küld képet
Mert énis sokszor szembesülök vele, baráti körben is, hogy más férfiak totál nincsenek képben mire is vágynak - igazából az a lány, aki visszautasítja őket, az a k . rva, a barátnőjük meg öltözhet bárhogy!
Én mondjuk jobban értek az öltözködéshez mint az átlag férfi (sztem) és ha egy csaj tanácsot kér én azt mondom öltözzön nőiesen, ami pont a kérdésben leírt dolgokat takarja.
Persze a végeredmény nagyon függ a csaj ízlésétől.
De sok férfi helyből elítéli ha egy csaj magassarkút hord, a sztereotípiák stb alapján. Úgy hogy amúgy tök ízléses, divatos a csaj - vagy a leggázabb, amikor meg se nézi, csak sztereotípia alapján ítélkezik.
A kérdésre nincs válasz mert ez egy paradoxon, sajna az emberek nincsenek tisztába a saját preferenciáikkal és abból fakad.
24/F
- szia, nagyon csinos és szimpatikus vagy és bevállalósnak tűnsz. Nem kell egy dugipajti?
- szia, nem.
- Te ócska, retkes, nagyképű ku*va!!!
----> szereted a szexet: tök jó virágszálam!
----> vele nem szeretnéd a szexet: dögölj meg, útszéli ribizli!
epic logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!