Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen magassággal felejtsem el a magassarkút, mert még óriásinak tartanak?
175 cm magas vékony lány vagyok.
Ezért sosem mertem felvenni magassarkút,max 3-4cmset mert alapból nagyobb vagyok mint a többiek és rosszul éreztem magam....
Viszont most jön pár alkalom,rendezvény ahova olyan ruhát veszek fel,ami többek szerint is megköveteli a magassarkút...
és vettem egyet,de most ahogy próbálgatom olyan nagynak érzem magam,és félek,hogy mások kifognak nézni,hogy ilyen magas létemre még magassarkút is veszek...
Igy azzal kb 181 cm magas vagyok...
A barátom akivel megyek majd, 187 cm,így magasabb lesz még így is ...Ti nem néztek furán egy magas lányra?
komolyan kérdeztem, és normális válaszokat várnék, ha vannak az oldalon rendes válaszadók is...
A "véget nem érő lábak"csak szerintem oltás?
Nem én vagyok a 2-es, de én is imádom a "véget nem érő lábakat", ez nem oltás. Egy magas csaj magassarkúban, hogy szépen megfeszüljön a vádlija, combja... és ehhez még miniszoknya, hogy teljes hosszában lehessen élvezni a látványt... esetleg egy szép fekete vékony harisnya... nagyon izgató!
Kár, hogy az én 178 centimmel kicsi az esély egy ilyen barátnőre.:(
Ha neked tetszik, és tudsz benne rendesen járni, akkor szerintem vedd fel nyugodtan! :-)
Tényleg vannak olyan ruhák, amikhez sokkal jobban áll egy magassarkű cipő.
Én 177 cm magas vagyok, csak alkalmanként hordok magassarkút (nem a testmagasságom, hanem kényelmi szempontok miatt), de sose jutott eszembe számolgatni, hogy akkor most hány centivel nézek ki benne magasabbnak, vagy hogy a Párom még így is magasabb-e nálam pár centivel.
Magassarkúban még jobban meg szokták nézni a lábaimat, de még soha nem fordult meg a fejemben ilyenkor, hogy esetleg azért néznének, mert közben az jár a fejükben, hogy "hogy vehet fel magas nő létre ilyen cipőt". :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!