Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert rinyal itt minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert rinyal itt minden ferfi, hogy a mai nok/csajok nem oltoznek noiesen, megis, ha valaki miniszoknyat hord, magassarkut, tapados cuccot, azt mindjart azzal jonnek, hogy egy lotyo?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 14:25
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:
53%
sry, ez lemaradt: tisztelet a kivételnek.
2014. nov. 10. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

ritka ízléstelenül öltözik némelyik,nő létükre,fingjuk sincs a divatról,a színekről,az ízlésről,egymás majmolásai,több kevesebb sikerrel.

,viszont a tapadós cucc az sose baj,nem a ruha teszi őket krváva,aki benne van az teszi a ruhát azzá

2014. nov. 10. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy miniszoknya meg magassarkútól még nem nézünk rib**ncnak senkit.

Ahhoz hozzá tartozik a viselkedése is, és a feje is, az hogy hogy keni ki magát, és azok a ruhák amiket felvesz azok milyenek.

2014. nov. 10. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Költőnő? te kiről beszélsz?:) Aki úgy viselkedik az eleve útszélinek nézi, de hazudnia kell, ha meg akarja dugni.
2014. nov. 10. 16:07
 15/18 Költőnő? ***** válasza:
volt már ilyen privim, de azért (ha el is felejtettem az elsőnél) odabiggyesztettem h tisztelet a kivételnek ;)
2014. nov. 10. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak az "lotyó"-zik, akinek nem jön össze ilyen csaj. Nekem a magam részéről kizárólag a csajosan öltözködő lányok jönnek be.
2014. nov. 10. 16:29
 17/18 anonim válasza:

Régebben én nem mertem felvenni miniszoknyát és magassarkút mert azon paráztam vajon mit gondolnak az emberek.

Most már nem foglalkozom vele, ha minihez van kedvem felveszem. Gyakran hordok magassarkút is és sokkal jobban érzem magam így.

2014. nov. 13. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem tennék egyenlőségjelet a nőiesség és a mini+tapadós+mindentmutatós közé.

Egy hosszú szoknya is lehet nőies! Sőőt!

2015. márc. 24. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!