Anyukám nagyon szigorú, nem engedi, hogy sminkeljek, vagy, hogy miniszoknyát vagy magassarkút hordjak, holott már 17 éves vagyok. Ez normális? Szerintetek, hogy lehetne engedékenyebb?
Hogy hogy lehetne, azt nem tudom, de talán egy év múlva, ha nagykorú leszel, talán már máshogy fog ehhez hozzáállni, bár ha ennyire szigorúan fog téged még most is, akkor mondjuk ez nem túl valószínű, hogy hirtelen megváltozik.
Ha esetleg továbbtanulsz, kollégista leszel vagy ilyesmi, akkor meg már úgysem szólhat bele...
Addig is átöltözhetsz, sminkelhetsz az egyik barátnődnél például, ha menni akarsz valahová.
Annyira nem normális dolog...viszont egyedül a miniszoknyát megértem,hogy nem akarja hogy kihívóan öltözködj...
ha a magassarkúból sem a legmagasabbat akarok felvenni akkor szerintem azzal semmi gond nincs...(anyukád miatt)
sminkelni meg ilyenek hogy szemceruza,szempillaspirál,átlátszó csillogós ajakfény, tus , alapozó... ezek szerintem rendben vannak 17 évesen :)
Nem értem miért nem engedi...beszéld meg vele,hidd el segíteni fog...ha reménytelen a dolog akkor sminkeld magad a suliban ha beértél vagy a barátnődnél...egyszer majd rájön ha akarsz valamit úgyis megcsinálod...
szia
Én azt ajánlom h ülj le anyukáddal és beszélgessetek el arról h ha nem akarja azt h egy év múlva kiszabadulj a családi idillből és elmenekülj akkor bizony engednie kell valamennyit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!