Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A mai világban mi az ami...

A mai világban mi az ami NORMÁLIS?

Figyelt kérdés
A középiskolába a hátitáska kimondottan CIKI… nehogy véletlenül valakinek NE legyen gerinc ferdülése, mert ugye a DIVAT.. Az általános iskolások is már mini táskákat hordanak, ezen kívül úgy sminkelik magukat, mint a 20 évesek. Aki kínaiba mer vásárolni az sz*r ember, aki szegény az (idézek egy kommentezőt) "ne ugráljon utánzatos holmikba", sőt vessék inkább tömlöcbe az lesz a legegyszerűbb! Naponta legalább 500 olyan kérdést látok, hogy "hogy nézek ki, milyen a szemem, alakom, stb.) Kit érdekel? Mindenki teljesen megbolondult? Vagy csak bennem van óriási hiba ?
2011. aug. 30. 19:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek...
2011. aug. 30. 19:20
 2/20 anonim ***** válasza:
52%

hát nem tudom te hova jártál középsuliba de pl. nálunk van mindenféle táska és a szegényebbeket egyáltalán nem piszkálják az anyagiak miatt talán az utánzat ruhákat egy kicsit.

nálunk inkább a gazdagokat cikizik hogy: "iphone nélkül senki vagy" meg "elkényeztetett puding".

a smink az mindenhol igy megy az igaz nagy divat lett :)

2011. aug. 30. 19:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
szintén
2011. aug. 30. 19:23
 4/20 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek,én azok alapján vagyok kiakadva,amiket itt szoktam olavsni :) Az én iskolámmal semmi probléma,sőt engem nem is szoktak cikizni.És mielőtt bárki belém kötne,nem vagyok irigy,duci,szegény,elégedetlen,stb. Csak úgy érzem,hogy a világ a fejetetejére ált..
2011. aug. 30. 19:26
 5/20 anonim ***** válasza:
48%

igazad van

a mi nap engem is le izéltek mert kínai cuccvolt rajtam...de én nem adok 7.ezret egy sima pólóért !!

a kínai cuccok sokkal divatosabbak

szóval nem hiszem hogy találsz egy szép mintás trikót pl Nike-ba

-.-

2011. aug. 30. 19:40
 6/20 anonim ***** válasza:
59%

hát utcsó azért én nem igy látom.

márkás dolgokból sokkal könyebb divatosan felöltözni a kínai ruhák csak otthonra, boltba, suliba jók sztem.

ha buliba mész vagy valami összejövetel, rendezvény vagy akármi akkor a divatos cuccok előnyösebbek.

én a saját tapasztalataimat irom le nem az itt olvasottakat!

2011. aug. 30. 19:45
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Elég gáz, ha a buliból kinéznek valakit, ha nem virít bazi nagy felirat a ruháján. Nekem csak kínai ruhám van, egy márkás cuccom sincs, de még nem mondták, hogy szakadt lennék :P
2011. aug. 30. 20:01
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
egyetértek veled kérdező, de a márkás ruhákról annyi a véleményem, hogy én megvárom a leárazást és akkor gyorsan megveszek mindent, amire szükségem van. Pl érdemes volt kihasználni a Jeans Clubban a leárazásokat, mert kb 14E ft-ból bevásároltam nyárra és télre.
2011. aug. 30. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Belédszerettem :D
2011. aug. 30. 20:22
 10/20 anonim ***** válasza:
45%

Első vagyok. Azt nem értem,hogy miért kell megvenni 13-14 évesen egy converse cipőt,egy nike 6.0s vagy egy DCs cipőt huszonezrekért amikor nyáron úgyse hordja a meleg miatt,és fél év után kinőné. Egyszerűen nem értem,már azt is útálom amikor a KÍNAIBAN veszek szezonként egy cipőt,mert az is 4.000 ft és kinövöm hipp-hopp... És ez vonatkozik az összes ruhadarabra ami 5000 ft fölött van...

14L

2011. aug. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!