A mai világban mi az ami NORMÁLIS?
hát nem tudom te hova jártál középsuliba de pl. nálunk van mindenféle táska és a szegényebbeket egyáltalán nem piszkálják az anyagiak miatt talán az utánzat ruhákat egy kicsit.
nálunk inkább a gazdagokat cikizik hogy: "iphone nélkül senki vagy" meg "elkényeztetett puding".
a smink az mindenhol igy megy az igaz nagy divat lett :)
igazad van
a mi nap engem is le izéltek mert kínai cuccvolt rajtam...de én nem adok 7.ezret egy sima pólóért !!
a kínai cuccok sokkal divatosabbak
szóval nem hiszem hogy találsz egy szép mintás trikót pl Nike-ba
-.-
hát utcsó azért én nem igy látom.
márkás dolgokból sokkal könyebb divatosan felöltözni a kínai ruhák csak otthonra, boltba, suliba jók sztem.
ha buliba mész vagy valami összejövetel, rendezvény vagy akármi akkor a divatos cuccok előnyösebbek.
én a saját tapasztalataimat irom le nem az itt olvasottakat!
Első vagyok. Azt nem értem,hogy miért kell megvenni 13-14 évesen egy converse cipőt,egy nike 6.0s vagy egy DCs cipőt huszonezrekért amikor nyáron úgyse hordja a meleg miatt,és fél év után kinőné. Egyszerűen nem értem,már azt is útálom amikor a KÍNAIBAN veszek szezonként egy cipőt,mert az is 4.000 ft és kinövöm hipp-hopp... És ez vonatkozik az összes ruhadarabra ami 5000 ft fölött van...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!