Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A mai világban mi az ami...

A mai világban mi az ami NORMÁLIS?

Figyelt kérdés
A középiskolába a hátitáska kimondottan CIKI… nehogy véletlenül valakinek NE legyen gerinc ferdülése, mert ugye a DIVAT.. Az általános iskolások is már mini táskákat hordanak, ezen kívül úgy sminkelik magukat, mint a 20 évesek. Aki kínaiba mer vásárolni az sz*r ember, aki szegény az (idézek egy kommentezőt) "ne ugráljon utánzatos holmikba", sőt vessék inkább tömlöcbe az lesz a legegyszerűbb! Naponta legalább 500 olyan kérdést látok, hogy "hogy nézek ki, milyen a szemem, alakom, stb.) Kit érdekel? Mindenki teljesen megbolondult? Vagy csak bennem van óriási hiba ?
2011. aug. 30. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez van, ezt kell szeretni, vagy éppenséggel leszarni...
2011. aug. 30. 22:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem speciel nincsen problémám olyan emberekkel akik mondjuk vásárolnak jó minőségű ruhákat,de ettől függetlenül azokat sem kell lenézi akik nem olyan márkás helyen veszik a ruhákat. Szerintem nem kell közép iskolába Louis Vuitton táska,se iphone vagy akár mi más,mert igazából felesleges...Egy 20-30 éves ember már biztos tud kezdeni valamit velük,de azért egy 12-15 éves??
2011. aug. 30. 22:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ne is mondd! Barátnőm luis vuitton táskára gyűjt. Egész akkor,hogy a napi füzeteim fele nem férne bele de neki megér 20Kt -.-"
2011. aug. 30. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Milyen 20K?? Egy eredeti L.V táska minimum 200ezer forint. Ha eredetire nem telik, akkor meg inkább vegyen a kínaiban egy csinos, de névtelen darabot, mert annál prolibb dolog nincs, mint amikora hamisított vackaira veri magát valaki.
2011. aug. 31. 03:45
 15/20 anonim ***** válasza:
én is ezt mondtam neki,de asszed hallgat rám? :D
2011. aug. 31. 13:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom megsérteni az LV fanokat,vagy tulajdonosokat...de 200 ezerért aranyt tojik nekem az a táska vagy van valami speckó tulajdonsága...csinál nekem ebédet?
2011. aug. 31. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:

(idézek egy kommentezőt) "ne ugráljon utánzatos holmikba"

ENGEM idéztél:D nem sértésnek szántam,bár az se gond ha annak vetted.

amúgy meg nehogy azt hidd h egy új gazdag hülye pi-csa írta az előbb idézett szavakat,mi se vagyunk gazdagok..sőt...anyám egyedül tart el minket(3) 1 közalkalmazotti fizetésből,és én se ugrálok.nem telne több százezres LV táskára,de hamis utánzat se kéne.olcsóbb kategóriában is lehet nagyon szép ízléses táskákat találni,megkockáztatom h szebbeket is mint az LV táskák,ha erre képtelen vagy akkor vess magadra.

18/L

2011. szept. 1. 17:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Én nem horok LV táskát,és én sem vagyok én sem gazdag,de szerintem ez mindenkinek a magánügye. Nekem csak szemet szúrt a kommented,mert azt hittem hogy lekezelően mondod,de ha nem így volt akkor elnézést kérek! (az internet,ezért jó személytelen). Tény,hogy nem kell ugrálni utánzatokban,de én például,ha látok egy lányt akinek urambocsá nem eredeti a táskája nem fogom lenézni ettől. Én ezt azokra értettem,aki feltétlenül mindenkit lenéz,azért mert nem veszi meg a márkás ruhákat mert éppen nem teheti meg magának,vagy stb. Remélem ezzel nem sértettelek meg és én ezt csak átlagban írtam,nem magamra vettem :) Szóval nincsen harag?
2011. szept. 1. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát nekünk nincs sok pénzünk, van néhány márkás ruhám, de azokta az ismerősünk adja mer már nem kell neki. Érdekes sokszor jobbat találok a kínaiba, és divatosabb mondjuk a kínaiból egy élénk színű topp, mint egy converse póló ami bő szabású és egy nagy embléma van a tetjén. Biztos jobban néz ki egy buliba egy fekete szegecses táska mint egy nike táska. az utánzatos holmikat énis utálom(pl converse utánzatok az tök gáz), de nem szólom le. Nálunk senkit se cikiznek ha éppen nem Levi's farmerba jár...

A sminkre nemtudom mit mondani, nem kell leszólni, visszanéztem itt a 4 évvel ezelőtti kérdéseket, a mai 17-18 évesek is olyat irtak ide hogy hogy sminkeljek, szempillaspirált használhatok, stb... Hát ez van 13L

2011. szept. 4. 14:58
 20/20 anonim ***** válasza:

09-01 17:41-es vagyok:D

persze,nincs harag:D

2011. szept. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!