Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem ebben a világban már nem lehet normális pasit találni. Egyedül maradok?
Szerintem igen, de jobb is. Annyi dolog keresztbetehet, pl:
-pasim elmegy másik csajjal
-ráhajt a hugomra aki szebb nálam (ám én sem vagyok egy rondaság, de ő szebb)
-b.zivá válik
-megcsal a főnöknővel, vagy még jobb-a főnökkel O.O. Barátnőmmel, barátommal, a postással, villanyszerelővel, vagy a bejárólánnyal O.O? Nekem már az is megcsalás, ha másik lányt csókol meg, akkor is ha: leitta magát, és a pillanat hevében megtörtént, szent ég, repülne, mint a kismadár, nem érdekel hogy mi hatására és követekztében csalt meg. Az sem hat meg, ha a magyarázat az, hogy azért tette, mert problémáink vannak. Akkor miért nem szólt hogy figyelj, gond vvvvaaannn? Az sem hat meg, ha azt találja ki, hogy a csaj mászott rá, igen ám, miért nem vakarta le? Kettőn áll a vásár, hacsak a csaj nem alkalmazott erőszakot.
Aztán miért nem kell nekem még pasi: a normálisak is bekattanhatnak egy idő után, e csodás világból példát látva, mint egyik hűséges típusnak ismert haverom tette-elhagyta a feleségét és a pici lányát egy nő miatt, akivel az edzőteremben ismerkedett meg...
Meg ilyenek, annyi mindent lehet itt is olvasni, sok a negtív példa, valahogy ugy vagyok vele, hogy jobb nélkülük, mint velük.
ha így viszonyulsz hozzá, számíts rá, hogy tényleg egyedül maradsz. am meg te mondtad ki a lényeget: nem láthatsz a jövőbe
rajtad áll, hogy hogy fognak veled a férfiak bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!