Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy erőszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy erőszakos férfi/nő megváltozhat egy életre?

Figyelt kérdés

Még évekkel ezelőtt belekeveredtem egy erőszakos párkapcsolatba ahol majd minden ütés után megkaptam,"hogy megváltozom,ígérem ilyen soha többet nem lesz" Szerintetek létezhet olyan,hogy egy érzelmileg manipuláló agresszor (lényegtelen,hogy ffi avagy nő) Teljesen megváltozzon és igazi normális párkapcsolatot hozzon létre ,vagy örökre megragad az agresszor szerepében. A legtöbb pszichológus szerint lehetetlen az igazi gyógyulás,előbb utóbb felszinre kerül amint lesz rá (szerinte)oka.

Ti mit gondoltok erről ?

2016. aug. 5. 13:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves 10es azert szamomra ez ilyeszto ,hogy kulon allo emberekrol van szo megis mind egy kaptafa udvarlas stb. teren mintha "osszebeszelnenek" (nyilvan nem de erted mire gondolok)
2016. aug. 5. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Mivel korrektül tetted fel a kérdést, feltételezve, hogy férfi is meg nő is lehet az agresszor (ezt rengetegen tagadják), ezért válaszolok. :)

Lehetséges, hogy megváltozik, de nem sok esély van rá. Nincs értelme kockáztatnod, hogy egyszer nagyon durván megverjen, mondd azt, hogy "A következő alkalommal, ha megütsz, én szakítok!" és ha megteszi, tedd is, amit ígértél!

2016. aug. 5. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy már szakítottál, akkor oké.
2016. aug. 5. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Hát talán azért, mert ez a fajta embertípus mind ilyen. Érzelmi manipulátorok és gusztustalan aljasok.
2016. aug. 5. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom(valóságban ismerek ilyeneket). Soha nem fog megváltozni erőszakos nő/férfi, sok év elteltével még rosszabb lesz erőszakos nő/férfi.
2016. aug. 7. 10:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat .Ment a zold mindenkinek :)
2016. aug. 7. 11:17
 17/17 fru_ ***** válasza:

tapasztaltad:

"minden ütés után megkaptam,"hogy megváltozom,ígérem " - se a viselkedés nem változik felnőttkorban, se az ígéretek.

2016. aug. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!