Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltozhat egy 38 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat egy 38 éves férfi alaptermészete? Új szerelem hatására?

Figyelt kérdés
Mindig is igénytelen volt magára. Durva, goromba stílusa volt. Elhagyott egy fiatal lányért, azota teljesen összekapta magát, mind külsőleg, mind belsőleg. Szerintetek így megváltozott, vagy idővel visszaáll minden a régi kerékvágásba?
2014. okt. 15. 07:11
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem ha valaki nagy hatással van rá,akkor igen lehetséges.Lehet te rossz hatással voltál rá?Van ilyen...

Nekem is volt olyan hogy egy igénytelen lettem mellette,mert se lelklieg se sehogy nem foglalkozott velem.A mostani párom kikupált rendesen,teljesen megváltozott az életem.

2014. okt. 15. 07:20
 2/11 A kérdező kommentje:
A kapcsolata még csak fél éve tart.
2014. okt. 15. 07:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Visszaállna sajnos.

Hagyd a fenébe azt a tahót, lépj tovább.

2014. okt. 15. 07:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem valoszinu. De nem lehetetlen. Plane ha te voltal ra rossz hatassal es most kikerult alola.
2014. okt. 15. 07:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Amíg tart a lila köd, addig lesz csak ilyen cuksibuksi, aztán ugyanolyan goromba lesz.

Tarlós István voltam, sziasztok! :)

2014. okt. 15. 07:40
 6/11 anonim válasza:
Most a saját megnyugtatásodra várod hogy azt írjuk hogy igen majd egy tróger lesz.Mint írtuk van olyan aki megtud változni,vannak emberek,akik rossz és jó hatással lehetnek a másikra.Én is ismerek egy olyan embert,aki egy link alak volt,nem dolgozott,haverokkal lógott egész nap,majd jött egy nő,aki megváltoztatta az életét,azóta külföldön dolgozik,jól keres,igényes ember lett,5 éve együtt vannak,és nem süllyedt vissza.Szóval igen létezik ilyen.
2014. okt. 15. 07:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem csak velem volt goromba, a barátaival, ismerőseivel is. Ilyen a stílusa.
2014. okt. 15. 07:52
 8/11 anonim ***** válasza:

HA te az "engem koszos, szakadt melegítöben, kócosan, zsíros hajjal is szeret" tipusú nö vagy, akkor nem csoda, ha melletted igénytelen volt.

Ha egy normális növel került össze, akkor meg lehet, hoyg megint adni fog magára.

2014. okt. 15. 07:53
 9/11 anonim válasza:
Magadba is nézzél körbe azért kedves kérdező,én azt javaslom.Én igényes férfi voltam,de régebben volt egy nő az életembe,aki mellett egy igénytelen lettem.Szóval ne rágodj azon hogy most milyen és akkor milyen volt,most ilyen,de ahhoz hogy ilyen marad vagy olyan lesz mint régen,sok közöd nincs már.
2014. okt. 15. 08:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Bőven lehetséges mindkettő, az idő majd megmondja.

Ha személyes véleményre vagy kíváncsi, az én statisztikai tapasztalatom az, hogy ha a kiváltó inger, a motiváció megszűnik, akkor vissza fog állni a régi kerékvágásba. Viszonylag kevés ember képes arra, hogy felismerje a saját hibáit, és ne csak gyermeki megfelelési kényszerből változzon meg, hanem saját magáért is.

De ez csak egy tipp, simán lehet, hogy nem így lesz.

2014. okt. 15. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!