Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy 38 éves férfi alaptermészete? Új szerelem hatására?
Szerintem ha valaki nagy hatással van rá,akkor igen lehetséges.Lehet te rossz hatással voltál rá?Van ilyen...
Nekem is volt olyan hogy egy igénytelen lettem mellette,mert se lelklieg se sehogy nem foglalkozott velem.A mostani párom kikupált rendesen,teljesen megváltozott az életem.
Visszaállna sajnos.
Hagyd a fenébe azt a tahót, lépj tovább.
Amíg tart a lila köd, addig lesz csak ilyen cuksibuksi, aztán ugyanolyan goromba lesz.
Tarlós István voltam, sziasztok! :)
HA te az "engem koszos, szakadt melegítöben, kócosan, zsíros hajjal is szeret" tipusú nö vagy, akkor nem csoda, ha melletted igénytelen volt.
Ha egy normális növel került össze, akkor meg lehet, hoyg megint adni fog magára.
Bőven lehetséges mindkettő, az idő majd megmondja.
Ha személyes véleményre vagy kíváncsi, az én statisztikai tapasztalatom az, hogy ha a kiváltó inger, a motiváció megszűnik, akkor vissza fog állni a régi kerékvágásba. Viszonylag kevés ember képes arra, hogy felismerje a saját hibáit, és ne csak gyermeki megfelelési kényszerből változzon meg, hanem saját magáért is.
De ez csak egy tipp, simán lehet, hogy nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!