Miert turelmetlen ennyire velem a parom?
Ő is érzi,hogy nem vagy boldog vele,viszont ő meg szeret és frusztrált...kell a pénz, a munkahely,és biztos ő is vágyik titokban valamire."bármit felhozok ami nekem nem tetszik,máris eldurran az agya"...mik nem szoktak tetszeni?
Én is higgadt ember vagyok,meg türelmes stb,de vannak dolgok amiktől hülyére verném a fejem
Ha ragaszkodna hozzád, akkor megoldaná, hogy vele menj. A kérdésből az jön le, hogy gyerek még nincs.
Mivel 5 hetente jön haza, bőven van időd lépni. És nem, nem szereted, nem akarok közhelyeket puffogtatni, de ez ez szimplán kapcsolat függőség a részedről.
Hát neki talán ez a jó.
Több pszichés késztetés is van, ami kielégül ilyenkor, csak ugye ez nem szeretetkapcsolat.
Az egyik: győzni a másik felett, a másik: uralkodni valaki felett, a harmadik: az intimitás, bensőségesség elkerülése kötelékfóbia miatt.
A hozzá tartozó szakirodalom:
Azt mondja szeret - vagy csak uralkodni akar?
Szavakkal verve
A férfi, aki nem tud szeretni.
Ha ragaszkodna hozzád, akkor megoldaná, hogy vele menj.
Hát attól függ ,vannak e olyan terveik,hogy külföldön telepedjenek le . Ha vannak ,akkor sem olyan egyszerű ott lakást kivenni .Nem úgy működik ,mint Magyarországon .Tudom ,mert az én párom is külföldön dolgozik ,és nagyon keservesen talált lakást (ami nem pár hónap volt !!!),előtte szállókon lakott ,oda mi mégsem mehettünk gyerekkel .De most nem rólunk van szó ... Azért nem csak a párod lehet a ludas . Róla írtál .De milyen vagy te ? Alig van itthon .. neked sem kellene állandó jellegeddel a sérelmeidet ,vagy azokat hangoztatnod ,mi nem tetszik . Ezzel azt éred el ,haza sem lesz kedve jönni ,minek ha te mindig hepciáskodsz ?! Ha olyan dolgokról van szó ,ami mellett nem tudsz szó nélkül elmenni ,akkor sem kell egyből fenn lenned a magas c-n .Lehet ezért ideges ő is ... mert támadod . Beszéljétek át higgadtan ,kulturáltan a dolgokat ,nem egyből a szakítás a járható út .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!