Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert turelmetlen ennyire...

Miert turelmetlen ennyire velem a parom?

Figyelt kérdés
A parom kulfoldon dolgozik,es 5hetente jar haza egy hetre.De igazabol ebben az egy hetben,vagy otszor osszeveszunk.Barmit felhozok ami nekem nem tetszik,es maris eldurran az agya.Csznyan beszel velem,es nagyon ideges.Par napja elakartam hagyni ot,es ettol olyan duhbe jott,hogy azt hittem megver.De nem ertem miert ragaszkodik hozzam ha nem illunk ossze,es rengeteget veszekszunk.Ugy erzem nem vagyok boldog vele.Pedig nagyon szeretem

2014. máj. 11. 00:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mennyire? :)

Nem a pasid ragaszkodik hozzád, hanem mindketten egyfajta se veled, se nélküled kapcsolatban vagytok egymással. Ő kiborul annak a gondoltára, hogy te elhagyod, te pedig ráborítod a lelki szemetedet, mert 5 hétig nem láttad. Ő viszont.

A párodat nagyon megviseli a kettős lét és az a nagyfokú pszichés nyomás, ami elszenved. Kell a pénz, és ezért külföldön dolgozik. Látja, érzi, hogy ott mennyire mások az emberek, mennyire másként élnek és nem csak anyagilag. Amikor hazajön, azonnal eltrafálja a kultúrsokk.

Te itthon vagy, te úgymond hazavárod. Téged az bánt, hogy 5 hétig egyedül vagy és másból sem áll az életed, mint abból, hogy hazavárod. Nem csoda, ha folyton veszekedtek azalatt az egy hét alatt, amíg otthon van.

Ez hosszú távon nem tartható, azt nyílván te is érzed. Ha szereted, akkor menj hozzá feleségül és költözz ki vele. Béreljetek együtt lakást, éljetek boldogan és ne mászkáljatok haza 5 hetente!

Ha ezt nem vállalod, akkor csak idő kérdése, mikor esik szét a kapcsolat. Ne várd meg, amíg megver, amíg megpróbál megölni, ne várd meg, amíg te idegroncs leszel.

Ülj le magaddal, beszéld meg magaddal, hogy mit akarsz, aztán ülj le a sráccal és beszéld meg, hogy mit akar ő. És utána dönts, a magad részében egyedül!

2014. máj. 11. 10:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo..azt hiszem igy ismeretlenul is nagyon jol latod azt h en hogy erzek,es azt is hogy o.....teljesen egyet ertek azzal amit irsz,szivesen beszelgetnek veled akar privatban is :)
2014. máj. 11. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Mennek en is kulfoldre, ahol normalis pasikat is talalni lehet! ;)
2015. jan. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!