Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha egy pasinak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasinak nem tettszik az arca elsőre, akkor ez megváltozhat?

Figyelt kérdés
Rengetegen azt mondják nekem hogy nem számit a születési arcvonás. Mert ezen lehet javitani,egy izmost test,egy jól levágott haj és egy stílus szerinti ruhából, és minimális fotótudásból áll inkább a történet. Tényleg igazuk lenne?
2016. dec. 1. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A szemelyisegetol valtozhat pozitivva,nem a testetol.De ezt csak szamomra semlegeseknel tapasztaltam,akik taszitottak,ott tehettek barmit,nem lettek vonzobbak.
2016. dec. 1. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát én nem hittem h van ilyen, de tényleg van!

Kb 2 éve megismerkedtem egy férfival, aki első ránézésre nem igazán jött be, sőt nem tartottam vonzónak arcra. Aztán el kezdtünk beszélgetni. Egyre többet és többet. Mindenről. Első perctől olyan volt, mintha ezer éve ismerném. A személyisége annyira megfogott az idők során, hogy az hihetetlen. Rendkívül figyelmes, kedves, udvarias, törődő, lehet vele viccelődni, de ha kell akkor bizony komolyan is el lehet beszélgetni. Nagyon tetszik az életről és dolgokról valo felfogása illetve hozzáállása. És azt vettem észre, hogy megtetszett. Külsőre is. Mára már nagyon vonzónak találom, többször csókoloztunk már, pedig ezt az elején el sem tudtam volna képzelni. Tehát van ilyen.

2016. dec. 2. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
a tettek felül és alul tudják múlni a megjelenést,vagy az első vagy a sokadik benyomást is.
2016. dec. 2. 00:07
 14/20 A kérdező kommentje:

ők látják jól

tegnap 21:54

tegnap 21:55

tegnap 22:07

tegnap 22:23

tegnap 23:11

A születési arcvonás az hogy változhat meg jelentősen?

Tehát aki torz arcal született akkor az megtudja változtatni fullos pozitiv személyiségel?

ma 00:07

De én nem értem,ha elsőre elitéled kép alapján,nem tettszik,többet nem is keresed,aztán majd rá pár hónapra benne lessz a hiradóba hogy megmentett v kit egy balesetben,akkor már mit számit ez ha elsőre nem adtad meg neki az esélyt?

2016. dec. 2. 10:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Számomra egy felturbózott külső belső értékek nélkül sem ér semmit. Párkapcsolatban a szeretet, a tűz, a problémamegoldó képesség, a megértés, a humor fontos.
2016. dec. 2. 13:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Ebben szerintem nincs igazán különbség a férfiak és a nők között. Nálad még soha nem volt olyan, hogy egy lány elsőre nem fogott meg, nem akartál volna tőle semmit, aztán miután megismerted kicsit, rájöttél, hogy tulajdonképpen szimpatikus?

Amúgy én még nem láttam olyat, aki annyira brutálisan ronda lett volna, hogy semmivel nem lehetne orvosolni. Max akiknek tényleg orvosi problémájuk van, de az kicsit más tészta. Most attól, hogy picit nagyobb az orrod, vagy ilyesmi, attól nem leszel "torz" :D Max nem tudod megtalálni a stílusod, amivel jól nézel ki. Hihetetlen, hogy mennyit tud változni egy ember arca, ha változtat pár dolgon, szemüveg, arcszőrzet, haj, stb. A barátomat egészen konkrétan nem ismerik meg, mióta a hosszú haját levágatta rövidre, még a régi haverjai is csak néznek, hogy ki az. :D NAGYON sokat lehet ilyen "apróságokkal" variálni.

2016. dec. 2. 13:50
 17/20 A kérdező kommentje:

ma 13:50

"annyira brutálisan ronda"

ohhh hát elég ha nem vagy ronda,csak nem vagy annak a valakinek az esete,már nem is akar megismerni belülröl..

2016. dec. 2. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:
A párom se volt eleve az esetem, mint írtam. Aztán mégis együtt vagyunk, és mégis megőrülök érte külsőre is. Nem olvasod a válaszokat? :D
2016. dec. 2. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Amúgy meg "torz" arccal is lehet általános vélekedés szerint szexinek lenni. Pl Benedict Cumberbatch szerintem kifejezetten nem jó pasi, tipikusan az a kategória, hogy TALÁN a személyisége miatt szimpatikus lehetne, talán.... sok csaj szerint meg rohadt jól néz ki :D

Adam Driver meg sokak szerint nevetségesen néz ki, szerintem kifejezetten helyes.

Ízlés kérdése, ki kit tart vonzónak. Szerintem a nagyon extrém esetektől eltekintve (mint írtam, betegség pl) nincs olyan pasi, aki senkinek ne jönne be.

2016. dec. 2. 16:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Külföldi emberek nem érdekelnek,itt a magyar lányok válogatásáról van szó.
2016. dec. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!