Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltozhat? Érdemes vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat? Érdemes vele maradnom, vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni, bár elég súlyos probléma, azt hiszem...

17 éves vagyok, a barátom pedig 19, másfél hónapja vagyunk együtt. Ő külsőre nekem az álompasi, és kezdetben minden olyan csodálatos volt, rózsaszín felhők között éltünk és semmi probléma nem volt. Csak úgy kb 1 hónap elteltével jött a hidegzuhany. Mindig tudtam, meg látszódott is rajta, hogy irányító személyiség, magabiztos, nem szereti ha ellentmondanak neki, stb. De eddig ezt a kapcsolatunkban nem vette elő. Eddig, az elmúlt másfél-két hétben olyan arcát/arcait mutatta meg, hogy minden eddigi boldog percünk mintha nem lett volna...

Csak példákat hoznék fel, veszekedtünk, a legszerényebb kifejezés, amit használt rám, az a r.ibanc volt. Most hétvégén buliból estünk haza, én nagyon fáradt voltam, de ő szexelni akart mindenáron, szépen kértem, hogy ne, majd máskor, erre konkrétan rámtelepedett (az ágyon feküdtünk, én alatta), lefogta a kezeimet, leszorított, elkezdett csókolgatni, kiszívni a nyakam, nem esett jól, mondtam neki, de nem foglalkozott vele, azt mondta, igazából lesz.arja ,amit mondok, az övé vagyok, innentől kezdve kussoljak...csak azért hagyta abba, mert elsírtam magam...

Eddig az ágyban nagyon jól működtünk, odafigyelt rám, de ez is megváltozott, olyan lett, mint egy állat, többször is kijelentette, hogy nem érdeklik az érzelmek, "csak ájultra akar d.ugni" Próbáltam ezekről beszélni vele, de azt mondta, úgyis magához fog láncolni, anélkül hogy észrevenném, meg majd "beletanulok" az ő stílusába..

Részegen folyton nekem esik (nagyon durva ,ha berúg, vagy beszédképtelenre issza magát, és úgy kell lefürdetnem, mert a lábán nem bír megállni, vagy olyan agresszív lesz, hogy inkább nem szólok), nagyon fájnak ezek...

De persze van másik oldala is, amit imádok, de ezt egyre kevesebbszer veszi elő, a másik gyakoribb...

Nem tudom, mit tegyek. Szeretem őt, nagyon, de ez így nagyon nem működik, és nem tudom, helyrehozható-e ez még... Segítsetek, kérlek..

2015. ápr. 26. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
csak az első sort olvastam, mert túl hosszú lett, amiben benne volt, hogy másfél hónapja vagytok együtt, szóval hagyd a pics*ba.
2015. ápr. 26. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:

sajnálom, de az ilyen emberek nem igazán változnak..max ha szakítani akarsz vele, a csillagokat is leígéri, hogy ne, és egy ideig talán minden oké lesz, de aztán visszatér az eredeti viselkedéséhez. durva amúgy, hogy már egy hónap után megmutatta az igazi arcát.

ha nem szeretsz áldozat lenni, akkor szakítasz.. :/

3/10 anonim ***** válasza:
Menekülj!
 4/10 anonim ***** válasza:
Hagyd el. Rengeteg szenvedesben lesz reszed, ha velemaradsz.
 5/10 Költőnő? ***** válasza:
Nem. Nem, igen.
 6/10 anonim ***** válasza:
Ember, mit keresel még mellette? Később csak rosszabb lesz, világos, hogy egy kupac sz**t többre becsül nálad. Ha ez kell, mert külsőre ő az álompasi, akkor egészségedre.
2015. ápr. 26. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Még most vegyél erőt magadon és szakíts vele. Minden fajta kapcsolatot. Különben nagyon-nagyon nehéz lesz lezárnod. Főleg ha érzelmileg fog zsarolni. Ha nem teszed meg akkor csak is magadra vess. Legyen kis eszed és ezt az erőszakos gyereket dobd!!!!
2015. ápr. 26. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba:) diú létemre szégyenlem magam amiatt a tuskó miatt... Találsz ezerszer jobbat is 17f
2015. ápr. 26. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Szakíts vele 11/L
2015. ápr. 26. 21:15
 10/10 Kisboltos ***** válasza:
Ilyenkor mindig dühöt érzek, hogy miért tesznek az emberek ilyen undorító dolgot. Főleg férfi a nővel, ez dühít a legjobban. Talán még szerencsésnek mondhatod magad. Ez sokszor csak a házasság megkötése után szokott előbújni a férfiakból. Gusztustalan emberek. Azonnal szakítsd meg vele az összes kapcsolatot.
2015. ápr. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!