Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban megváltozhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban megváltozhat egy szoknyavadász?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit nemrég. Ő egy igazi kurafi. Javíthatatlan szoknyapecér. Vagy legalább is így gondoltam. Azt hiszem érez valamit irántam. Nagyon sokat beszélnünk, folyton ír nekem és győzköd,hogy már megváltozott,hogy én változtattam meg. Ma felhívott az egyik havernője, hogy elmondja, mennyire hihetetlen a változás és fogalmuk sincs mit műveltem vele de jól csinálom. Lehet hinni az ilyesmibe? Nem akarom,hogy kihasználjon és megbántson. Mit gondoltok?
2014. nov. 18. 20:43
 1/2 RRR ***** válasza:

addig lesz ilyen ,amíg meg nem leszel neki egy párszor

szerintem

2014. nov. 18. 20:48
 2/2 anonim válasza:
Könnyen elképzelhető :) Elvégre mindenki megtud változni, ha van kiért/miért. Ha érzel valami érdekeltséget iránta, szerintem nem kell a régebbi dolgai miatt távolságot tartani tőle. Próbáljátok meg megismerni egymást, de csak szép lassan mindent, és a viselkedéséből, ahogy bánik veled, az apró részletekből látni fogod hogy komolyan veszi e a dolgot avagy tényleg csak kihasználni akar.
2014. nov. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!