Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiből lesz szoknyavadász?
Most nem arra gondolok, aki "qurvajó pasi", hanem egyébként... mi vezet rá valakit, hogy "rosszfiú" legyen?
Magamon tapasztalva, nekem sokáig nem volt nőm, és akkor nagyon a hűség szobrának tartottam magam... most meg naponta más más tetszik.
Aki elvégzi az OKJ-s szoknyavadász képzést.
Nos, szerintem az előttem lévő válaszoló is jót mondott, de több jó válasz is létezik. Szerintem aki önmaga és szeret az lenni,aki. Ez az a téma,amit minél jobban értesz annál kevésbé. Minap tűnt fel,hogy volt egy izmos csávóról kép kirakva,hogy lányok nektek bejön e. Látszott,hogy évek munkája van benne,de lesütött az így megszerzett ego persze az arcáról. És egymás után jöttek a kommentek,hogy nem mert ez már sok,már nem természetes..stb.. Viszont, volt egy osztálytársam.. megbukott, max 2-es tanuló, alacsony kis nyegle gyerek és nem is jóképű,inkább olyan átlagos. Jelenleg 3 éve nem élt egy percet sem "egyedülállóként" és mindig van 1-2 talomban tartott csaj, akit ha felhív az mindent félretéve várja. Ő mondta nekem mostanában: ő önmaga és imád az lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!