Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig akkor keres amikor már lesz*rom, és nem érdekel?
Van egy srác akivel decemberben joban lettem én most voltam 12.es ő pdig 11.es.(egy suliba járunk)Probálom minél rövidebben leirni a sztorit:) mikor össze ismerkedtünk (fbon beszélgettünk sokat)volt barátnöjekb egy hete. Miután sokat beszélgettünk elmondtunk egymásnak mindent, volt amit elmondott nekem és csak én tudtam rola, Szakitott a lánnyal.
Szoval a lényeg hogy régebben éjjel nappal beszélgettünk, volt hogy hajnali 4ig(fbon ugyebár..suliban is volt hogy néha-néha beszélgettünk de nem olyan sokat) A lényeg hogy mostanában(azaz kb 2-3 honapja) azt játsza el hogy van hogy nem keres napokig meg ha én keresem fbon kb alig ir stb. aztán miután irtam neki és lerázott vmi sorozatot néz szöveggel, megelégeltem és ugy voltam vele hogy nem érdekel, nem fogom elrontani a nyaramat hogy utána kuncsorgok. nem beszéltünk 2 hétig aztán irt megint én pedig csunyán összevesztem vele megmondtam hogy hagyjon békén miután mikor ő keres akkor beszéljünk de mikor én akarok vele beszélni ő lesz*r engem. Hiába keresett ezután nem irtam neki 2 napig de utána megesett rajta a szivem és megint beszélek vele, de megint elkezdte ezt a bunkozást, stb. Szerintetek is hanyagolnom kéne, ugye? Mindig azon gondolkozok hogy lehet én szurtam el hogy csak barátnak tekint, mert mikor kérdezgetett hogy fiukkal hogy állok vagy hogy mikor mondta h ha elmennék hozzá kijönni elém a buszhoz pedig ilyet lányoknak ritkán tesz... ilyeneket mindig elvicceltem(mert mindig kötekedünk egymással)
De szerintetek is hagynom kéne igaz? Ha akarna valamit lépett volna, nem t*kölne :)
(tudom mindenkinek elege van a fb-os beszélgetös kérdésekböl de tényleg szükségem lenne tanácsra. és én utálom a legjobban ezt a fbot hogy szinte már minden ott zajlik..:S)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!