Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy legtöbbször nem érdekel, hogy nincs párkapcsolatom, de vannak olyan időszakok, amikor pl. a legrosszabb esetben sírva alszok el?
Többnyire hidegen hagy ez a párkeresés téma. Ha beszélgetek egy fiúval, fel sem merül, hogy esetleg lehetne valami. Csak jól elbeszélgetek, és annyi.
Azonban, gyengébb időszakaimban(mint most is, pár napja) egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy 18 éves létemre hogy lehet, hogy semmi tapasztalatom nincs párkapcsolatok terén? Se csók, se ölelés, se puszi, semmi... És ez néha már nagyon hiányzik. Csak próbálok erős lenni, és ezért van az, hogy úgy gondolom, nincs szükségem ilyenre. Mert szerintem nem is lenne esélyem.
Bulizni nem járok, és ismerkedni meg nehezen tudok csak.
Tudom, hogy az lenne a megoldás, hogy menjek, de az nem az én helyem, és nem érzem jól magam olyan helyeken. Meg a többség, aki ott van, nem hiszem, hogy olyan felfogású lenne, mint én. (ha értitek).
Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire gátlásos? Olyan rossz érzés, hogy nagyon sokat törődök magammal, mégis olyanoknak lesz párjuk sorra, akik alig törődnek magukkal. És ez az amúgy is 0 önbizalmam mínuszba viszi.
Mit tehetnék, hogy több önbizalmam legyen, és ezáltal jobb legyen a kisugárzásom?
18/L
Egy két keresztkérdés. Szemüveges vagy?
Ha igen , és zavar válts kontaktlencsére.
Esetleg változtass az öltözködéseden, hogy a saját magad szemébe is meg férfi szemmel nézve is szexinek lásd magad.
Esetleg regisztrálj pár társkereső oldalra, ott fogod kapni a visszajelzéseket, hogy szép vagy stb stb. elég önbizalomnövelő. Azon kívül csak úgy lesz önbizalmad, ha a párod azt megnöveli.
22F
Nem csak bulikba lehet kimozdulni. A nyáron főleg sok hely volt, de utána is sok jó beülős hely van például, a legjobb arcok - mind lányokból, mind srácokból - általában oda mennek.
Mondjuk itt nálam nincs sok jó hely, bulizni is csak ritkán megyek, akkor is csak "muszájból" (már valahova menni kéne érzés), de utána meg is bánom.
Igen szemüveges vagyok, viszont én szeretem. Különlegessé teszi az arcom, sok év után már szinte a részem lett. Nélküle olyan hiányérzetem lenne. És illik is hozzám.
Öltözködésben megpróbálok szépen kinézni, de a nagyon nőies öltözködés(egyberuha, szoknya mindig, magassarkú) nem az én műfajom. De természetesen nem szedett-vetett ruhákba járok, ízlésesen összeválogatom.
Társkereső oldalakra nem szeretnék regisztrálni semmiképpen, nem bízom bennük.
Nagyon szeretnék kimozdulni, elmenni valahova párszor, viszont mindig egyedül mennék, mert nincs aki jöjjön velem. És egyedül félek.
Barátnők messze laknak, és amúgy sem olyan kimozdulós fajtűk sajnos.
'Haverom' úgy nincs, mert nekem inkább kevés barátom van, mint sok haverom.
Testvérem biztos szégyellne engem, az unokatestvéreim pedig mind 20on felüliek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!