Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdenem a közel 5 éves párkapcsolatom megmentéséért?
Sajnos én még mindig nagyon szeretem őt, de abban nem vagyok biztos hogy ő szeret-e még. Az 5 év alatt másodszorra is félrelépett. Az első 3 éve volt, akkor csak egy csók volt,de adtam neki egy második lehetőséget.
Most pedig randizni akart valakivel de pasi nem jött el.
Ezt egy kis PC-s trükkel tudtam meg.
Nem, minek? Ha menni akar, menjen... Ha nem most, majd lelép később, ha lesz más, komolyan meg akarod várni?
Több szenvedés lesz...
Szar helyzetben vagy,mert a szerelem megnehezíti a döntést.Ha a párod mással akar randizni,az azt jelenti,hogy nem szeret.
Ha most szakítasz vele,azzal megspórolsz egy csomó fájdalmat és kellemetlen helyzetet.
Semmi értelme tovább húzni-nyúzni......
Hát igen, borzasztóan megnehezíti a döntést Nem tudom elképzelni nélküle az életemet:-(
5 év nagyon hosszú idő, még sose volt ilyen hosszú kapcsolatom. Azt hittem a szerelem örökké tart mint a filmekben...
Lehet hogy barom vagyok, de az elmúlt 2 évben még a gyerek tervezésbe is belementem, mert ő annyira akarta.
Csak nem jött össze gyógyszerekkel sem.
Tudom, szokták mondani: "kutyából nem lesz szalonna"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!