Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális-e, hogy már 27 éves fiú vagyok és még szűz és egyik nem se érdekel, sose volt párkapcsolatom? Mennyek orvoshoz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 14:16
1/12 A kérdező kommentje:
Menjek
2012. jún. 30. 14:22
2/12 anonim válasza:
Önmagában már az se normális, hogy 27 évesen ilyet megkérdezel. legkésőbb 18-20 évesen már illik elveszíteni, de a mai felállás szerint 15-16 körül már szégyenlik ha még szüzek.
Az meg végképp aggasztó, hogy nem is érzed a hiányát párkapcsolatnak.
Igen, fordulj orvoshoz!
Fogyasztasz valamit amit nem kellene? Drog, szteroid stb?
3/12 A kérdező kommentje:
Semmit, csak nem vágyok párkapcsolatra, se nő se fiú
2012. jún. 30. 14:31
4/12 anonim válasza:
Szervzetesvér van benned. 40-50 éves nők mit meg nem adnának egy ilyenért :D
5/12 anonim válasza:
Szerintem menj inkább pszichológushoz, mert valami lelki eredetű problémád lehet, ami gátolja, hogy kialakíts valami kapcsolatot.
Vagy pedig menj el papnak.
Ennyit tudok erre írni.
6/12 anonim válasza:
Ha valóban nem zavar, ne foglalkozz vele, se az társadalmi elvárásokkal. Olyan meg nincs, hogy bizonyos életkorban illik elveszíteni, ez nevetséges. Ha 30 évesen érzed szükségét, akkor Te majd akkor. Még családod is simán lehet, nem hinném, hogy bármivel el lennél késve, párkapcsolatok terén persze a tapasztalatot neked is meg kell majd szerezned és átélned a saját kudarcaidat, sikereidet. Azt nem tudom, történt-e veled valami, amiért ilyen "későn érő" vagy, esetleg családi háttér, vagy bármi más, ebben talán valóban segíthet egy hozzáértő szakember.
7/12 anonim válasza:
Ja én 25 fiú, és 22 évesen voltam először lánnyal, azóta is vele vagyok, más kapcsolatom nem volt.
8/12 anonim válasza:
A természetesen kopasz puncival csak az az egy baj van, hogy másnap oviba kell vinni!
9/12 anonim válasza:
Ilyenekből lesz a tömeggyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!