Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy egy 20 év fölötti pasinak még semmi kapcsolata nem volt? (és ami vele jár, hogy még szűz, még nem is csókolózott)
Szerintem az a tipikus ok, hogy valamennyire prűd családi környezetben nevelkedik (esetleg csak egy szülővel), és ráadásul még barátja is csak kevés van, akivel megbeszélhetné "a dolgokat".
De semmi pánik! Ami igazán számít, hogy tűzön-vizen keresztül ne add fel! Én 25 évesen csókolóztam először, ma meg már három gyerek apja vagyok... :-)
40+f
Sok oka lehet.. hmmm...
- külső
Ha nem annyira szimpi a lányoknak, így nehezebb.
- érettség
Nem egyenlő a korral, 20 éves, de hiába, ha agyilag 16
- vallás
Lehet a családja konzervatív, és ő is. Vallásos családban másképp működnek a dolgok.
- pénz
Igen, pénz. Egy fiú viselkedéséből lejöhet, hogy szegény, mert lehet anyagias, filléreskedő. Kevés lány szereti, ha egy fiúnak egy forintja sincs, és még kevesebb akar ilyen fiútól bármit is.
- érdeklődési kör
Ha ez a számítógép, akkor nehéz lesz úgy barátnőzni, ha az életét a gép előtt üli le, és nem jár el sehova.
- higiénia, ízlés
Ha elhanyagolja magát, mert alapvetően lusta ember, úgy sem könnyű csajozni. Pl. 1x se mos fogat, nem érdekli, hogy melegben megizzad, stb.
- baráti kör
Lehet a barátai sem csajoztak. Így őt sem érdekli. Nem járnak el közösen sehova, inkább pl. fociznak, vagy egyéb.
- tanulás
Nincs ideje a lányokkal foglalkozni, mert fontosabb a jövője.
- betegségek
Lehet, hogy diszlexiás, cukorbeteg vagy más szégyelni valója van, ami feszélyezi a lányok előtt.
én is hasonló helyzetben vagyok, de nem tudom, h léphetek-e, 3 év van köztünk, én vagyok a lány, ő idősebb. és szívesen elhívnám vhova, de nemtom, az nem szánalmas, ha nő kezdeményez? mert én csak a "kezdőlökést" adnám meg, aztán hátha elhívna ő is. (én 21L ő 24F)
úgy vettem észre, h tetszek neki, csak nem lép...
Szóval nem szánalmas, ha egy lány finoman a tettek mezejére lép? :) (micsoda fogalmazás...de a lényeg benne van :) )
Aztán csak felbátorodna, nem? persze csak ha tetszek neki én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!