Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy egy 20 év fölötti pasinak még semmi kapcsolata nem volt? (és ami vele jár, hogy még szűz, még nem is csókolózott)

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Zárkozottság, kevés önbizalom, nem jár társaságba, nem akar ismerkedni,Esetleg volt már rossz tapasztalata régebben, rengeteg oka lehet
2012. jún. 23. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az a tipikus ok, hogy valamennyire prűd családi környezetben nevelkedik (esetleg csak egy szülővel), és ráadásul még barátja is csak kevés van, akivel megbeszélhetné "a dolgokat".

De semmi pánik! Ami igazán számít, hogy tűzön-vizen keresztül ne add fel! Én 25 évesen csókolóztam először, ma meg már három gyerek apja vagyok... :-)

40+f

2012. jún. 23. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
("ne add fel!" - Már persze, ha magadról írtad... )
2012. jún. 23. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Sok oka lehet.. hmmm...

- külső

Ha nem annyira szimpi a lányoknak, így nehezebb.

- érettség

Nem egyenlő a korral, 20 éves, de hiába, ha agyilag 16

- vallás

Lehet a családja konzervatív, és ő is. Vallásos családban másképp működnek a dolgok.

- pénz

Igen, pénz. Egy fiú viselkedéséből lejöhet, hogy szegény, mert lehet anyagias, filléreskedő. Kevés lány szereti, ha egy fiúnak egy forintja sincs, és még kevesebb akar ilyen fiútól bármit is.

- érdeklődési kör

Ha ez a számítógép, akkor nehéz lesz úgy barátnőzni, ha az életét a gép előtt üli le, és nem jár el sehova.

- higiénia, ízlés

Ha elhanyagolja magát, mert alapvetően lusta ember, úgy sem könnyű csajozni. Pl. 1x se mos fogat, nem érdekli, hogy melegben megizzad, stb.

- baráti kör

Lehet a barátai sem csajoztak. Így őt sem érdekli. Nem járnak el közösen sehova, inkább pl. fociznak, vagy egyéb.

- tanulás

Nincs ideje a lányokkal foglalkozni, mert fontosabb a jövője.

- betegségek

Lehet, hogy diszlexiás, cukorbeteg vagy más szégyelni valója van, ami feszélyezi a lányok előtt.

2012. jún. 23. 17:21
 5/8 anonim válasza:

én is hasonló helyzetben vagyok, de nem tudom, h léphetek-e, 3 év van köztünk, én vagyok a lány, ő idősebb. és szívesen elhívnám vhova, de nemtom, az nem szánalmas, ha nő kezdeményez? mert én csak a "kezdőlökést" adnám meg, aztán hátha elhívna ő is. (én 21L ő 24F)

úgy vettem észre, h tetszek neki, csak nem lép...

2012. jún. 23. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nálam kezdeményezne egy lány, az nálam tuti befutó :)
2012. jún. 23. 17:52
 7/8 anonim válasza:
52%

Szóval nem szánalmas, ha egy lány finoman a tettek mezejére lép? :) (micsoda fogalmazás...de a lényeg benne van :) )

Aztán csak felbátorodna, nem? persze csak ha tetszek neki én is...

2012. jún. 23. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
csúnya, antiszociális, üldözési mániája van, szorong, kisebbségi komplexusa van, esetleg vallási fanatikus vagy meleg.
2012. jún. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!