Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül még olyan lány, akinek még 19 évesen se volt barátja, nem csókolózott senkivel és még szűz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 19:35
1/6 anonim válasza:
Igen velem is ez van.
Etelka nővér 89
2/6 A kérdező kommentje:
És neked mi az oka, hogy még nem sikerült megtalálni az igazit, ha szabad kérdeznem?
2012. jún. 19. 19:44
3/6 anonim válasza:
Gondolom, emiatt frusztráltnak érzed magad.
4/6 anonim válasza:
Én 20 voltam,mikor összejöttem a barátommal,akivel még most is együtt vagyunk.Neki is én vagyok az első,nekem is ő.Van,hogy így alakul.Csak legyél nyitott az emberek felé,ismerkedj.Én elég zárkózott voltam,de mióta egyetemre járok,nyitottabb lettem,új barátaim is lettek és sokkal lazább vagyok(bár azért még meg kell tanulnom kicsit jobban elengedni magam).
22L
5/6 anonim válasza:
Igen, én. :) 20 évesen jöttem össze a barátommal, aki mindenben az első volt nekem. Ne add fel! Ennyi idősen még semmi sincs veszve és így nagyobb esélyed van komoly, tartós kapcsolatra, mert az ilyen középsulis szerelmekből sajnos ritkán lesz házasság.
6/6 anonim válasza:
nemértem mi ez a nagy arconpörgés ezen a témán...majd lesz. 16 évesen vagy 22 nemtökmind1 nem vagy se több se kevesebb ettől.persze ez nem azt jelenti h várd a szőke herceget fehér lovon ha tetszik valaki tegyél érte de ha nemjön össze attol még nemkell dunába ugrani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!