18éves lány vagyok. Még nem voltam "úgy" fiúval. Most van egy párkapcsolatom A párom nagyon szeret és becsüli azt, hogy szűz vagyok. Próbálkoztunk, de mivel fájt ezért leállítottam. Nem akarom, hogy ezmiatt elhagyjon. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 15:34
1/53 anonim válasza:
Egyszer túl kell esni rajta mond neki hogy óvatosabban csinálja.
2/53 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Csináljatok hangulatot, lazulj el, engedd el magad teljesen, bízz benne. Ő pedig alaposan izgasson fel. Ha elég nedves vagy akkor mindjárt könyebb lesz
3/53 A kérdező kommentje:
A párom nagyon oda figyel arra,hogy nekem is jó legyen. feltud ő engem rendesen izgatni csak úgy tocsogok a nedvességtől,de egyszerűen még is fáj ,pedig óvatos. Olvastam már,hogy a hüvely bemenet a legérzékenyebb lehet,hogy ezért fáj annyira, ha sikerülne teljesen betennie lehet,hogy csak abban a pillanatban fájna utána már jobb lenne. De túlságosan félek4 Félek,hogy nem leszek elég jó!
2012. jún. 13. 15:43
4/53 anonim válasza:
Mint mondtam, kell az h ellazulj. Ne gondolkozz azon h milyen leszel meg ilyenek. Azért fáj az annyira mert nem lazulsz el. Tudat alatt is összehúzódnak ott az izmok és így rosszabb.
5/53 anonim válasza:
csináljátok végig! persze hogy fáj! majd ezután nem fog. csak egyszer kell túlesni rajta. mást nem tudok mondani.
6/53 anonim válasza:
Ne idegeskedj!
Normális ha az első fáj. Egy egyszerű megoldás:
Ha minden szükséges előkészület megvolt, akkor egyetlen hirtelen lökéssel végezzétek ki azt a fránya hártyát, fájni fog, de ha utána abba is hagyjátok, legközelebb már garantáltan kellemesebb lesz. :)
8/53 A kérdező kommentje:
Kívánom és szeretem de amint elkezd közeledni a szerszámával odalent elkezdek remegni és állítólag rendszeresen síró görcsöt kapok, olyan transzba esem hogy nem is emlékszem arra,hogy sírtam csak arra h nagyon fájt és h féltem és remegte ,mint a kocsonya.
2012. jún. 13. 15:56
9/53 anonim válasza:
Ne stresszelj rá. Pár alkalom után minden jó lesz! Addig kényeztesd a srácot a kezeddel, esetleg a száddal!
10/53 Dögi válasza:
Igyál meg az aktus előtt vagy 2 pohár bort, nem részegedesig, csak épp segítsen lazulni, utána nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!