18éves lány vagyok. Még nem voltam "úgy" fiúval. Most van egy párkapcsolatom A párom nagyon szeret és becsüli azt, hogy szűz vagyok. Próbálkoztunk, de mivel fájt ezért leállítottam. Nem akarom, hogy ezmiatt elhagyjon. Mit csináljak?
Na, akkor te tipikus szűz-pánikban vagy. Amint közel kerül a bráner azonnal begörcsölsz. Igen, ez előfordul de el kell fogadni, hogy az első az a hozzászokás ideje, és ez nem olyan érzés, mint amikor a csiklót izgatják.
Megszoktad, hogy a mikor kívül hozzádérnek - menyország, utána pedig amikor odateszi a barátod, az fáj.
Igen, ott elég érzékeny és elsőre igen kellemetlen, hogy ott matatnak ahol ennyire érzékeny, de ez biztosítja később az élvezetet.
Nem szabad tőle félni. Tudom, könnyű mondani.
De hidd el, még a tapasztalt nőnek is fájhat néha a behatolás, de ő már tudja, hogy minél inkább ellazul és enged neki, annál könnyebb.
Ne feszülj ellen a párodnak, mert sokszor az a baj, hogy annyira összehúzza magát az ember lánya odalenn, azt hiszi, ezzel megússza a dolgot, pedig annál rosszabb.
Ha bízol a párodban és elfogadod, hogy az első azért fáj ,mert még túlérzékeny a hüvely akkor nem lesz gond.
Te viszont félsz a fájdalomtól és nem vagy hajlnadó elfogadni még néhány pillanatra sem, ez a baj.
Írtad te is, hogy lelkileg nem állsz készen rá, akkor miért erőltetitek? Ezek szerint bőven ráérnétek még, kialakulhatna az a bizalmiviszony, ami után már könnyebb lenne. Mennyi ideje vagytok együtt? Esetleg nincs nagy korkülönbség köztetek?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!