Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18éves lány vagyok. Még nem...

18éves lány vagyok. Még nem voltam "úgy" fiúval. Most van egy párkapcsolatom A párom nagyon szeret és becsüli azt, hogy szűz vagyok. Próbálkoztunk, de mivel fájt ezért leállítottam. Nem akarom, hogy ezmiatt elhagyjon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 15:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb lenne ha piáznál egy kicsi előtte, nem kell berúgni, ha egy üveg vörösbort megisztok ketten az pont elég lenne. Úgy legalább lehet nem paráznál annyira.
2012. jún. 15. 11:21
 22/53 A kérdező kommentje:
Páromban tökéletesen megbízom. Ő is szeret nagyon. Gondolkodtunk már a síkosíton(de viszon Ő eléggé feltud izgatni csak úgy tocsogok,de még is fáj)Meg azon is egy picikét innom kéne hogy ne legyek göcsös!!! Köszönöm Mindenkinek a megértést és a tanácsokat!!! :)
2012. jún. 15. 13:29
 23/53 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült?
2012. jún. 19. 21:20
 24/53 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem!!! :(( Egyenlőre úgy döntöttünk,hogy hagyjuk az egészet...
2012. jún. 25. 12:38
 25/53 anonim ***** válasza:
Ez hiba volt. Az idő csak további gátlásokat fog szülni!!!
2012. jún. 25. 15:11
 26/53 A kérdező kommentje:
Most azt csináljuk,hogy ha együtt alszunk levetkőzünk és nem csinálunk semmit ezt azért hogy szuokjam a teste közelségét..
2012. jún. 27. 15:41
 27/53 anonim ***** válasza:
írtam neked privát üzit
2012. jún. 30. 11:35
 28/53 Dionsyia ***** válasza:

Na, akkor te tipikus szűz-pánikban vagy. Amint közel kerül a bráner azonnal begörcsölsz. Igen, ez előfordul de el kell fogadni, hogy az első az a hozzászokás ideje, és ez nem olyan érzés, mint amikor a csiklót izgatják.

Megszoktad, hogy a mikor kívül hozzádérnek - menyország, utána pedig amikor odateszi a barátod, az fáj.

Igen, ott elég érzékeny és elsőre igen kellemetlen, hogy ott matatnak ahol ennyire érzékeny, de ez biztosítja később az élvezetet.

Nem szabad tőle félni. Tudom, könnyű mondani.

De hidd el, még a tapasztalt nőnek is fájhat néha a behatolás, de ő már tudja, hogy minél inkább ellazul és enged neki, annál könnyebb.

Ne feszülj ellen a párodnak, mert sokszor az a baj, hogy annyira összehúzza magát az ember lánya odalenn, azt hiszi, ezzel megússza a dolgot, pedig annál rosszabb.

Ha bízol a párodban és elfogadod, hogy az első azért fáj ,mert még túlérzékeny a hüvely akkor nem lesz gond.

Te viszont félsz a fájdalomtól és nem vagy hajlnadó elfogadni még néhány pillanatra sem, ez a baj.

2012. jún. 30. 13:44
 29/53 anonim ***** válasza:

Írtad te is, hogy lelkileg nem állsz készen rá, akkor miért erőltetitek? Ezek szerint bőven ráérnétek még, kialakulhatna az a bizalmiviszony, ami után már könnyebb lenne. Mennyi ideje vagytok együtt? Esetleg nincs nagy korkülönbség köztetek?

18/L

2012. jún. 30. 16:00
 30/53 A kérdező kommentje:
Igen ez így igaz Félek a fájdalomtól!!! De fégülis szépen haladunk az elején még azt se engedtem hogy az ujját oda tegye a hüvely bemenethez,hogy ott izgasson most meg ott tartunk:Fogjuk rá hogy gond nélkül bemegy a makkja!!! A párom 24 én 18 Nem eröltetjük. én is szeretném meg Ö is. Egy darabig megy is a dolog van ez a feszítő nyomó érzés amivel igazából megbarátkoztam de van egy bizonyos pont ahol nagyon-nagyon fáj és ott begörcsölök. Hallottam olyanról is,hogy ha valakinek vastag a szűzhártyája akkor el kell mennie nőgyógyászati műtétre ahol az orvos egy picit bemetszi a szűzhártyát,hogy könnyebb legyen átszakítani.
2012. júl. 2. 08:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!