18éves lány vagyok. Még nem voltam "úgy" fiúval. Most van egy párkapcsolatom A párom nagyon szeret és becsüli azt, hogy szűz vagyok. Próbálkoztunk, de mivel fájt ezért leállítottam. Nem akarom, hogy ezmiatt elhagyjon. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 15:34
11/53 A kérdező kommentje:
Már gondoltam rá,hogy enyhén mámoros állapotba kerüljek és úgy.. De ezt mondta a párom,hogy: Azt szeretné,hogy ha józan lennék akkor amikor megtesszük...
2012. jún. 13. 16:34
12/53 Dögi válasza:
De ha teljesen józanon nem jön össze akkor ki kell játszani picit az agyaddal és legurítasz egy italt, azt annyi.
13/53 A kérdező kommentje:
Persze ez is igaz,de nem tudom.. Majd meglátjuk,ha máshogy nem megy akkor legurítok pár pohárral!!
2012. jún. 13. 16:51
14/53 anonim válasza:
Vagy ti, vagy nödoki döntse el, hogy van-e valami tényleges akadály. Ha nincs, elsö alkalommal lehet, hogy célszerü egy kicsit beérzésteleniteni. Persze ekkor fel sem fogsz izgulni és nedvesedni ezért sikosito az kell. Igy átesel az elsön, és a többi várhatoan könnyebben megy.
15/53 anonim válasza:
talán ha nem megterveznétek az együttlétet 1 hónappal előre, hanem spontán dolog lenne akkor nem stresszelnél ennyire rá.
Ad 2, hazudsz magadnak és nem bízol a párodban, ez lehet tudat alatti dolog is.
ad 3, egyértelmű hogy lelkileg még nem állsz még készen rá. Nem tudom hogy minek erőltetni!
23f
16/53 A kérdező kommentje:
Már gondolkodtunk azon,hogy el kellene mennem nőgyógyászhoz (amit természetesen utálok),hogy megkérdezzem azt,hogy lehet-e más oka annak,hogy fáj? Ami tény és való lelkileg nem vagyok kész rá. De nagyon-nagyon szeretem a páromat.!!!!
2012. jún. 13. 19:57
17/53 anonim válasza:
Ő is szeret téged? Mert akkor ezt meg lehet(ne) vele (is) beszélni.
szex nem létszükséglet, lehet nélküle is élni.
18/53 A kérdező kommentje:
Persze,hogy Ő is szeret. Hiszen megbecsüli azt,hogy szűz vagyok.
2012. jún. 13. 22:28
19/53 anonim válasza:
én tudok egy biztos módszert erre..a többit priviben
20/53 anonim válasza:
Az első 2-3 alkalommal a könnyem is folyt mikor a párom behatolt, pedig nagyon óvatos volt. A lényeg hogy azt a fájdalmat ki kell bírni. Nem végig fáj csak amíg bejut. Később már egyáltalán nem lesz ilyen gond.
Senki nem halt még bele...:D
De a lényeg hogy lazulj el és hogy akard a szexet.
Esetleg síkosítót is kipróbálhattok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!