Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18éves lány vagyok. Még nem...

18éves lány vagyok. Még nem voltam "úgy" fiúval. Most van egy párkapcsolatom A párom nagyon szeret és becsüli azt, hogy szűz vagyok. Próbálkoztunk, de mivel fájt ezért leállítottam. Nem akarom, hogy ezmiatt elhagyjon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 15:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Meg értő a párom. De mostanában azon vagyunk,hogy jobban megismerjük egymást. nem sietjük el. Azt mondta hogy: Mivel elhúzzuk annál jobb lesz ha végre megtörténik..
2012. júl. 18. 10:38
 42/53 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de kicsit szerintem túl dramatizálod a dolgot...Mindenkinek fáj az első, ez ezzel jár.
2012. aug. 6. 17:25
 43/53 anonim ***** válasza:
Nyugi, azért van mert nagyon stresszelsz, próbálj meg maximálisan ellazulni, az sem baj ha előtte a párod valamilyen módon kielégít. A lényeg, hogy nem kell kapkodni és bepánikolni. Az meg, hogy most jobban megismeritek egymást hasznotokra fog válni.
2012. aug. 6. 17:27
 44/53 anonim ***** válasza:
Na, hogy álltok? :D
2012. aug. 6. 23:16
 45/53 anonim ***** válasza:
bor :) lehető legjobb rá : ne legyél részeg, csak annyira hogy ellazulj :)
2012. aug. 6. 23:32
 46/53 A kérdező kommentje:
Még sehogy se állunk... :( Hubertusszal próbálkoztunk,de kész K.O. voltam.....
2012. aug. 22. 15:05
 47/53 anonim ***** válasza:
Mondtuk, hogy ne igyál sokat!
2012. aug. 22. 15:29
 48/53 anonim ***** válasza:
Nem mondod komolyan, hogy még azóta se sikerült? Saját magadnak generálod ezt a feszkót... Én nem agyaltam annó ennyit rajta, első fájt, ez van.
2012. aug. 22. 20:47
 49/53 anonim ***** válasza:
Így sosem fog sikerülni, ba.szod.
2012. aug. 22. 23:24
 50/53 A kérdező kommentje:
Még azóta se történt semmi. Elmentem egy nőgyógyászhoz meséltem neki a gondokról. Azt mondta,hogy egy belső feszültség van bennem amit az idéz elő,hogy nagyon fiatalon (12évesen) kellett mennem nőgyógyászhoz. Azt mondta szépen fokozatosan haladjunk pl. ha egy picit már izgalmi állapotba kerültem, próbáljam meg magamnak feldugni az ujjam utána a párom próbálja meg az ő ujját. És igaza van az orvosnak. Már ott tartunk hogy simán becsúszik a párom ujja bár van egy kis kellemetlen érzés de lassan hozzászokom. És ha így haladunk akkor hamarosan meg is fog történni :)) Az az egy szerencsém,hogy a párom nagyon türelmes,kitartó és nagyon de nagyon szeret!!!!!! Am nektek is köszönöm a bíztatást
2012. aug. 31. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!