Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18éves lány vagyok. Még nem...

18éves lány vagyok. Még nem voltam "úgy" fiúval. Most van egy párkapcsolatom A párom nagyon szeret és becsüli azt, hogy szűz vagyok. Próbálkoztunk, de mivel fájt ezért leállítottam. Nem akarom, hogy ezmiatt elhagyjon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 15:34
1 2 3 4 5 6
 31/53 Dionsyia ***** válasza:
68%

Ez már csak rajtad múlik,mennyirevagy bevállalós, azt mondod, hogy essünk túl rajta és a szádba harapsz.

Ha ennyire begörcsölsz, jobb lenne, ha az után a pont után már nem lassan próbálnáa barátod, hanem inkább egy hirtelen mozdulattal, mert a hártyádnak ezek szerint kellemetlen a határig való feszítés. Amit nem is csodálok.

Jobb lenne próbálkozni egy határozottabb mozdulattal.

Tudom, félsz tőle.De inkább a barátod, mint egy nőgyógyi.

Nézd, ez a fájdalom nem hiba, nem a tested rosszul működését jelzi, hanem belépő a valódi szexhez. Kapu, amin ha át mersz haladni, meg fogja érni. Csak rajtad múlik. Amíg elutasítod ezt a fájdalmat, addig a mumusod lesz. Amikor már nem félsz tőle, te fogsz nyerni.

Sokan azért nem akarják, mert eldöntötték, hogy a szexnek jónak kell lennie, abba nem fér bele egy ilyen fájdalom.

Ez olyan, mintha nem akarnál kockáztatni a nagyobb nyereményért ;)

2012. júl. 2. 09:21
 32/53 A kérdező kommentje:
Szia. Gondolkodtunk már a hírtelen mozdulatra de a párom meg attól fél hogy olyan sérülést okoz,hogy orvoshoz kell menni.. Majd legközelebb megpróbáljuk a hírtelennel!! :)
2012. júl. 2. 11:09
 33/53 Dionsyia ***** válasza:
50%

Nem hiszem, hogy lenne ilyen gond.

Igazából sosem a fájdalomtól magától fél az ember lánya, hanem az arra adott reakciójától. Hogy majd ott sír, és akkor mi lesz és majd hogy fogadja ezt a fiú.

Ki ne emlékezne a suliban az oltásra való sorbanállásra,ahol persze tojik azember a ttől is, de sokkal inkább attól, milyen ciki lesz a többiek előtt nyivákolni... :)

Persze az ember fél önmagától, hogy hogy birkózik majd meg vele, de nem hiszem, hogy kifordulnál önmagadból, tudod a lányok elég stramm fajták ám ;) amúgy meg a férfiak imádnak gyámolítgatni, ha elesettnek látják őket.

2012. júl. 2. 12:17
 34/53 A kérdező kommentje:
Ez így igaz. Mint már írtam van hogy akaratom ellenére rámtör a sírógörcs. Párom persze meg nyugtat és utánna minden jó. De mostanában eghyre idegesebb vagyok meg haragszom magamra. A párommal nincs semmi probléma. Haragszom magamra mert miattam nem sikerül miattam nem megy az egész. Szeretném már én is és szeretném,hogy a páromnak is jó legyen,de valahogy nem megy... :(
2012. júl. 3. 09:28
 35/53 Dionsyia ***** válasza:

Akkor még ne erőltesd magadra. Lelki erőszakot nem kell az embernek elkövetnie magán. Abból sok jó nem sül ki.

Ha sírógörcs jön rád, akkor hagyjátok. HA úgy érzed hogy épp kicsit bevállalósabb formában vagy, próbálkozzatok, de ne rettenj meg a fájdalomtól. Aki sokszor teszi magát próbára, tudja, hogy az néha még jó is, mert sok információt az a testről. Hogy épp vaami nem stimmel, vagy épp itt arról, hogy először fogadsz magadba valakit.

MIndenki így volt vele csak tudod, vannak akik szeretnek hatalmas drámákat költve mesélni az elsőről és ezért retteg tőle sok lány. Ahogy a szülésnél is ezt teszik. Felét sem kell komolyan venni, aztán utána majd pislogsz, mint a kiszántott egér, hogy ennyi volt az egész? :)

2012. júl. 3. 15:11
 36/53 A kérdező kommentje:
Köszi szépen' Nem eröltetjuk a dolgot. kb. 2-3 hete volt utoljára hogy próbálkoztunk. Azota nem volt semmi. Inkább most azon vagyunk hogy egymással foglalkozzunk és ápoljuk a kapcsolatot. Pl: most pénteken leszünk 2 hónapja együtt,arra gondoltunk,hogy kimegyünk a Duna partra egy kicsit romantikázni,megnézzük a naplementét!!! :))
2012. júl. 4. 06:59
 37/53 Dionsyia ***** válasza:

Helyes. :)

Vigyetek szúnyogriasztót, vagy romantikus helyett anyázós naplemente lesz ;)

2012. júl. 4. 12:03
 38/53 A kérdező kommentje:
Hát ez jó volt Dió!!! Persze,hogy viszünk nehogy már egy szúnyog tönkre tegye a romantikus naplementéket!!! :D
2012. júl. 5. 07:28
 39/53 anonim ***** válasza:

A párod azt becsüli hogy új áru vagy és még senki sem használ! Mintha egy használati tárgy lennél. Ettől vagy neki értékes és ez miatt értékeled annyira ezt a szüzesség dolgot. Emiatt izgulsz és feszengsz.

Ha ellazulsz nem fog annyira fájni. Ha egy hozzáértővel kezdtél akkor meg még jó is lesz, ha nem akkor meg nem.

29F

2012. júl. 14. 12:20
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja voltatok kb együtt amikor feltetted a kérdést... Csodálod hogy félsz tőle amikor még alig voltatok együtt? Mikor alakult volna ki a bizalom, stb... 24 évesen nem lesz mindig olyan türelmes mint most... Amúgy nagyon "túl féled" az egészet, lehet hogy fáj, de túl lehet élni...
2012. júl. 17. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!