Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes küzdenem a közel 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdenem a közel 5 éves párkapcsolatom megmentéséért?

Figyelt kérdés

Sajnos én még mindig nagyon szeretem őt, de abban nem vagyok biztos hogy ő szeret-e még. Az 5 év alatt másodszorra is félrelépett. Az első 3 éve volt, akkor csak egy csók volt,de adtam neki egy második lehetőséget.

Most pedig randizni akart valakivel de pasi nem jött el.

Ezt egy kis PC-s trükkel tudtam meg.

2012. júl. 24. 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elsőnél sárga lap, másodiknál piros.
2012. júl. 24. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
A sárga lapos rendszer tetszik, abszolút így van. A második esélyét megkapta az első félrelépés után, el is játszotta. Egyébként meglepődnél mennyire nem kirívó a sztorid: tavaly én is megéltem, hogy februárban megegyeztünk a párommal, hogy ő úgy érzi, egy-két éven belül gyereket szeretne tőlem. Júliusban meg feltámadtak a hormonjai egy másik srác irányába és majdnem tönkretett mindent maga körül... A különbség, hogy ő nem csalt meg.
2012. júl. 24. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Megcsalásnál senki sem érdemel második esélyt.
2012. júl. 24. 16:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Ő sem csalt meg, csak majdnem. A szándék meg volt.

Egyébként az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy sajnos 4 hónapja nem találok munkát, nem kapok segélyt sem és fizetnem kell az exnejemnek a havi 17ezer tartásdíjat. Tulajdonképpen az ő fizetéséből élünk. Emiatt is depressziós és ki van teljesen borulva. Azt hiszi hogy tényleg nem akarok dolgozni és kitartott akarok lenni.

Régen ő is volt hónapokig munkanélküli, mégse jutott az eszembe hogy megcsaljam őt. Nagyon bíztam benne hogy tanul az első félrelépés balhéból.

2012. júl. 24. 16:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Ja, és másik hivatkozási alapja a baba téma volt. Teljesen ki van borulva és az miatt is depis hogy sehogy se jött össze a gyerek. Ha összejött volna, lenne egy újabb apa nélkül felnövő gyerek...
2012. júl. 24. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez a nő egy roncs. Hagyd el. Vagy esetleg majd neki is szretnéd fizetni a gyerektartást? Mert hogy nem maradtok együtt, az fix.
2012. júl. 24. 17:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt tuti hogy nem. Akkor elmenne a fizumból 40%
2012. júl. 24. 19:25
 18/18 anonim ***** válasza:
"Az 5 év alatt másodszorra is félrelépett." = megcsalt. Bajos a fogalmazásod! De egyébként számomra az a baj, hogy megbeszélt randi volt, szóval a félrelépés nem is annyira elcseszett fogalmazás.
2012. júl. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!