Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz az, hogy 21 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az, hogy 21 évesen nem volt még párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Akartak mér járni velem páran, de szerintem nem lett volna hosszúéletű kapcsolat, mert csak a külsőm fogta meg őket, nem ismertek igazán.
2012. aug. 17. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudtad hogy a külső ami megfog, a belső ami megtart? Kellett volna esélyt adni nekik hogy megismerjenek.
 2/13 anonim ***** válasza:
remélem nem
 3/13 anonim ***** válasza:
lány vagy vagy fiú?
2012. aug. 17. 14:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Annyira nem gáz.Én 19 vagyok és csak kisebb kapcsolatom volt eddig
2012. aug. 17. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem 21 évesen lett először kapcsolatom (ami szerencsére tartósnak bizonyult).

Nekem megérte várni az "igazira", akivel minden klappol.

Előtte is "udvaroltak" páran, de mivel főként lyukra játszottak, esélytelenek voltak.

2012. aug. 17. 15:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Hacsaknem régebb óta ismersz vkit, akkor elsősorban a külső alapján döntesz. Utólag ettől még lehet abból is komolyabb dolog. Nagyobb emberismeret esetén 1-2 perc beszélgetés alapján is lehet már levonni következtetéseket, de ehhez több kapcsolat kell, mert csak az hozhat magával tapasztalatot.

Ha nem ismersz meg közelebbről senkit, akkor kisebb a valószínűsége a jó választásnak is. Ezért, ha nem is gáz, de mindenképpen hátrány.

2012. aug. 17. 16:10
 7/13 A kérdező kommentje:
lány...Igen, de én nem szeretnék lefekvéssel kezdeni egy párkapcsolatot...mert eddig mindig az volt a cél..
2012. aug. 17. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Valóban igazad van.Egy igazi párkapcsolat nem így kezdődik.

Randizgatás,és pár hét múlva esetleg a szex.

Jól tetted,hogy nem mentél bele

F19

2012. aug. 17. 16:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én gondolkodok rosszul, de ha nekem valaki avval jön, hogy de szexi vagy, akkor azt sértésnek és megalázónak veszem...Szerintem olyat keresek, ami ezena világon nagyon ritka.
2012. aug. 17. 17:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát én nem szoktam ilyeneket mondani,csak ha járunk,és akkor ruhát próbál stb...

Ha ismerkedek szimplán akkor "csinos vagy"

2012. aug. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!