Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'ciki' ha 16 evesen meg nem volt pasim es nem csokoloztam?
az
esetek tobbsegebe keson esik le az hogy a srac akart tolem valamit es
mire leesik addigra o talalt mast vagy nem erdeklem.ez miert van?:/
Nemgáz. Engem is többen akartak lesmárolni, igaz én észrevettem, de rájukhagyam. Szóval még énsem smároltam. xd
16/L
egyik sem ciki...
idősebb fiú vagyok nálad kérdező...
egyszerű eddig nem sikerült, majd fog :)
nem nem az,és ne is foglalkozz ezzel.ez természetes dolog :)
Csak a 14 éves párocskák cikizik egymást ilyen hülyeséggel.
Nem ciki. De általában, aki fiú törődik veled, az akar valamit... vagy legalább nem lenne ellenére. Aranyszabály: aki kicsit sem tetszik, azzal nem is nagyon barátkozunk.
18/F
Ha később esett le, h a fiú akart tőled valamit, akkor talán még annyira nem is akarsz fiút, vagy csak még nem éreztél rá az apró jelekre. Ha valakinek igazán kelleni fogsz, akkor észre fogod venni :) Ha meg neked fog valaki nagyon megtetszeni, akkor ne félj kezdeményezni (rámosolyogni, köszönni, stb.)
A pasizás nem korfüggő. Én is 16 elmúltam, mikor az első barátommal megismerkedtem.
Majd lesz, ne aggódj :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!