Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha még soha nem volt pasim? Még nem is csókolóztam. L/16
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 23:51
1/13 anonim válasza:
Térjünk vissza a kérdéshez, ha 10 év múlva is érvényesnek találod feltenni.
2/13 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Nekem is az első komoly párkapcsolatom folyik még csak (kemény 2 hónapja..)
F/16
3/13 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátnőm, szintén még csak nem is csókolóztam. Nem érzem cikinek. Így ne tedd te sem ;)
21/f
4/13 anonim válasza:
Nem, sőt...
Én sokkal jobban bírom az ilyen lányokat, nem tudom, ez valahogy inspirál engem, hogy én lehetek egy lány életében, valamiben az első..:D
Na, de visszatérve, ne aggódj, biztos lesz barátod..:))
16/F
5/13 anonim válasza:
nekem se volt barátom,és még nem is csókolóztam,de már mindenki rám van szállva:hogy smárolsz,szereted a nyelveset?És csodálkoznak,hogy Jézus,neked még nem volt pasid?!áh,ilyenkor kezdek ideges lenni! 15/L
6/13 anonim válasza:
Engem is frusztrál, ez az egész... lenne vkim tuti megbecsülném kezdek izmosodni és a fejem is szép (legalább is sztem) már csak egy kis alfa-tulajdonságot kell magamba építeni jobban és lesz bnőm!:P
F17
7/13 Solarian válasza:
Nekemse nem volt még barátnőm. Dettó ez a helyzet. Nemhiszem hogy ciki lenne. Mi ilyen magányos farkasok vagyunk. 16f
8/13 anonim válasza:
én is így vagyok vele mint az utolsó, pedig nem vagyok csúnya és divatosan is öltözködök, csak egyszerűen nincs olyan szövegem, és tudom magamról hogy pirulós vagyok, én kicsit cikinek tartom
9/13 anonim válasza:
azóta már nem az utolsó, hanem a 75%os 15L
10/13 anonim válasza:
Az a ciki, h ennyire válogatós vagy, és csak a legjóképűbbeknek adnál esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!