Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha még soha nem volt pasim? Még nem is csókolóztam. L/16
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 23:51
11/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ciki.Örülj neki hogy nem vagy egy kis k*va,mát bocs.Várd meg az igazit,hidd el,megéri várni.
17/F
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat(:
nem vagyok annyira válogatós típus, de azért nem jönnék össze akárkivel, csakhogy pasim legyen. egy picit azért a külső is fontos, szerintem, hogy ápolt legyen, meg hogy ne vegye fel össze vissza a ruháit, értitek:))
utolsó: vas megyei vagyok:)
2011. aug. 18. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!