Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisz936 kérdése:
Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 20:33
1/16 anonim válasza:
nem ciki. miért lenne az? van még rá időd bőven.
2/16 anonim válasza:
18 évesen, s még fiú is vagy...hát...azért kicsit ciki.
de miért nem próbáltad ki soha?
hidd el, nagyon jó.
3/16 A kérdező kommentje:
probálkoztam lányoknál..
sokat beszélgetek velük.. de mindig közlik csak barátként..
amugy meg nem merem sokszor az első lépést meglépni
2011. júl. 24. 20:38
4/16 Candycukor válasza:
Egy kicsit az...de ne nyavalyogj ezen ink tegyél ellene h 40évessen ne kelljen ezt a kérdést újból feltenned.
5/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem az... csak soha ne keseredj el annyira, hogy fiúval próbálod!:P
6/16 A kérdező kommentje:
annyira azért nem hülyülök meg
xD
2011. júl. 24. 20:46
7/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, tudok segíteni, hogy érhess el sikereket a lányoknál.Írj rám, ha érdekel.
8/16 anonim válasza:
na engem érdekel, de email nem jó
kifejtenéd itt?
9/16 anonim válasza:
jaja, már többünket érdekel h mibe tudnál neki segíteni? Sose láttad, nem tudod a problémáit h miért alakult ki ez a helyzet. Vagy elküldözgeted neki a Hirsch Attila féle leveleket?
10/16 anonim válasza:
próbáld ki egy kvával vagy egy fiúval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!