Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?
én nem fogok ráiirni emiatt..
mert nem ismer...
amúgy szerintem azért van ez..mert az első lépést nem merem megtenni...
Hogy érted hogy az első lépés sem megy? Ha jól tudom az első lépés az az hogy beszélgetsz vele és megismered jól alaposan.
2011 van és már elég régóta feltalálták az internetet és az MSN-t/Skype-ot. :)
Nyugodtan beszélgess vele. Mondd hogy megakarod ismerni őt. Ezt a lányok nagyon szeretik mert a legtöbb fiú utál beszélni. De ha te nem vagy ilyen akkor szerintem örömmel fogadna. :)
Ki az a Hirsch Attila? Még sose hallottam róla.
Ha a kérdező nem ír rám akkor nem, és másnak se itt fogok kitálalni. Nem mintha menne, mert ez nem mondatos tanács.
Ha valakit érdekel szabadidőmben tanácsadással foglalkozok, férfiaknak segítek nőkkel kommunikációban, viselkedésben ismerkedéssel stb. A legtöbb engem megkereső személy 0 tapasztalattal rendelkezik. Ezért legtöbbször azzal kezdem, hogy részletezem, azokat a belső férfi tulajdonságokat amik vonzóak egy nő számára...és közben az elmélet mellet gyakorlatot is csinálnak, ami fontosabb, egyre magabiztosabbak lesznek és végül idegen nőket is képesek lesznek leszólítani, de akár el is csábítani. Röviden ennyi. Egy kis szemelyiség formálást végzek, boldogabbá teszem az embereket szívességből.
Szerintem nem az, de amint találsz egy normális lányt ne hagyd ki. Nagyon jó érzés :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!