Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én egy 18 éves fiú vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisz936 kérdése:

Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 23:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Hatttttttttttttttttt az baszod :)job ha teszel valamit elene:P 17f
2011. júl. 20. 23:07
 2/17 anonim ***** válasza:
nem ciki egy ilyen világban, ahol a 10 éves gyerek már nem szűz ^^
2011. júl. 20. 23:07
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Mindennek eljön a maga ideje.
2011. júl. 20. 23:09
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
sanyiika, akkor ezek szerint én is az vagyok 21 éves létemre?
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Aki pl ezvégett nem barátkozik, vagy haverkodik veled...na az a ciki, nem te.

amugy meg ha ciki ha nem akkor sem tudsz a multon változtatni. amugy nyugi, vannak későn érő tipusok.

6/17 anonim ***** válasza:
De amúgy elhiszed, hogy ez engem marhára nem érdekel? És szerintem mást se, felesleges aggódni.
2011. júl. 20. 23:13
 7/17 A kérdező kommentje:

Szerintem annyi lehet a baj, hogy az első lépést nem merném megtenni..

Mert találkozgatok különböző lányokkal.. de az első lépésnél mindig elbizonytalanadok..

2011. júl. 20. 23:14
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem ciki.

Én is 18 (F) éves vagyok, de még párkapcsolatom sem volt, nem is szeretnék. Másképp találom meg a szeretetet, és másképp érzem jól magam.

Szomorú, hogy manapság már szinte csak a szex, és a párkapcsolat számít.

2011. júl. 20. 23:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Dehogy baj várj az igazira. Semmi értelme a 2-3 hónapos kapcsolatoknak 1-2 jó dugás és kész.

Engem állandóan szana szét törtek a csajok és mindíg megbántam hogy egyes is össze jöttem. Inkább lennék 20 évesen szűz.

2011. júl. 20. 23:26
 10/17 anonim válasza:
Nem ciki. Biztos sok lány barátod is van és tőlük megkapod azt a baráti "szeretet" minden puszi-csók-szex nélkül. Vagy pedig a tökéletes nőt keresed magad mellé. Fel a fejjel. :)
2011. júl. 20. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!