Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?
Nem ciki. Aki pl ezvégett nem barátkozik, vagy haverkodik veled...na az a ciki, nem te.
amugy meg ha ciki ha nem akkor sem tudsz a multon változtatni. amugy nyugi, vannak későn érő tipusok.
Szerintem annyi lehet a baj, hogy az első lépést nem merném megtenni..
Mert találkozgatok különböző lányokkal.. de az első lépésnél mindig elbizonytalanadok..
Egyáltalán nem ciki.
Én is 18 (F) éves vagyok, de még párkapcsolatom sem volt, nem is szeretnék. Másképp találom meg a szeretetet, és másképp érzem jól magam.
Szomorú, hogy manapság már szinte csak a szex, és a párkapcsolat számít.
Dehogy baj várj az igazira. Semmi értelme a 2-3 hónapos kapcsolatoknak 1-2 jó dugás és kész.
Engem állandóan szana szét törtek a csajok és mindíg megbántam hogy egyes is össze jöttem. Inkább lennék 20 évesen szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!