Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én egy 18 éves fiú vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisz936 kérdése:

Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 23:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki,még hasznod is válhat belőle ha találsz majd egy helyes csajszit akinek tetszeni fogsz, még értékelni is fogja, hogy előtte nem volt senki. Tudod ez a nők perverziója :D
2011. júl. 21. 00:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ciki! Ha ezekre a nemcikisekre hallgatsz és ugyanazt teszed(azaz nem teszed) a köv. 6 évben mint az elmúlt 6 évben, akkor még 24 évesen is csók nélkül maradsz. Ezt nem nehéz belátni!
2011. júl. 21. 00:17
 13/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg ciki! Ha ezekre a nemcikisekre hallgatsz és ugyanazt teszed(azaz nem teszed) a köv. 6 évben mint az elmúlt 6 évben, akkor még 24 évesen is csók nélkül maradsz. Ezt nem nehéz belátni!" figyelj!

Magas vagyok, de nem vagyok Bond. Egy lánynak sem kellettem csókra-szájrapuszira. Elmentem egyetemre, egy évet kellett várnom a mostani barátnőmre, akivel jól elvagyunk a puszitól a vad, karmolós lovaglásig (petting).

K.urvára nincs igazad, keves válaszoló. Ezt nehéz nem belátni.

Válaszom: nem, nem ciki, majd jobban örülsz az elsőnek.

Megoldás: Be brave! Merj lépni és finoman lekapni a kiszemelt lányt. Nálam bevált ;)

Mióta van barátnőm, szerintem jobban elvagyok a többi lánnyal is, mert tapasztaltabb lettem párkapcsolati-szexuális téren és nem sütöm le a szemem, ha előkerül a téma, plusz barátnőmön keresztül lehet tanulni a nőkről és így a többivel is egyszerűbb bánni.

20/F, 120kg; 19/L ??kg

2011. júl. 21. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:

23:17

Amiket irtal csupan az emberiseg fennmaradasanak alap pillerei:D. Ha a masik oldalrol akarnank nezni, akkor meg ez a kep ugy fest, hogy milyen szar hogy az emberek egy resze eltavolodik ezektol a dolgoktol hogy a sajat kis nyomorult eletet valositsa meg, ami meg joesetben is csak egy porszem lesz a tortenelemben:D. Mondjuk lehet harcolni az osztonokkel, sot talan kell is:)

Szerintem nem gaz amugy, en 18 evesen csokoloztam eloszor, de aztan aztmondta a csaj, akivel amugy baratok voltunk, hogy nem akar semmit, de a helyzet amiben voltunk ezert kialtott... :D

Mostani bnomnel meg pont jol jott, hogy egy satorban aludtunk, hideg volt, a kocsi a halozsakokkal meg lerobbant, aztan a sotet satorban mar minden ment magatol:P, szal megy ez, csak fel kell ismerni a pillanatot. Bacsikam nagy mondasa(felteszem nem o talalta ki, de en megiscsak tole tudom ezt), mikor probalt vigasztalni egy szerelmi banatomban: "Minden not meg lehet szerezni, csak a megfelelo idot kell eltalalni". En ezta mai napig hajlando vagyok elfogadni kisebb-nagyobb fenntartasokkal.:P

2011. júl. 21. 01:24
 15/17 anonim válasza:
hjaj de szivesen csokoloznék veled :)
2011. júl. 21. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:

20/F, 120kg; 19/L ??kg

Na mennyi? Ő is van egy mázsa?

Büszke lehetsz a 120 kilódra is 20 évesen! :@@@

2011. júl. 21. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Amivel több vagyok súlyban a kelleténél, te nyilván annyival vagy kevesebb IQ-ban a kelleténél. Nem, nem egy nagydarab csaj, kellett előttem másnak, jobbnak is.
2011. júl. 22. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!