Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, hogy 21 évesen nem volt még párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Akartak mér járni velem páran, de szerintem nem lett volna hosszúéletű kapcsolat, mert csak a külsőm fogta meg őket, nem ismertek igazán.2012. aug. 17. 14:32
11/13 anonim válasza:
amúgy én is olyan vagyok hogy nem birom ha valaki játsza a nagymenőt meg cicának meg mit tom en minek hív mikor még nem is nagyon ismerjük egymást..nekem mér volt pár kapcsolatom de én sem feküdtem le egyik barátommal sem 19/L
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos, erről még a legjobb barátnőimmel sem tudok beszélni, mert nem értenének meg, kinevetnének...
2012. aug. 17. 20:30
13/13 anonim válasza:
Semmi értelme a kérdésnek. MErt úgyis vannak, akik szerint állati gáz, ezek a nagy szerencseman félék, illetve a rámenősek, vannak akik szerint állati jó,hogy még nem szexeltél. De igazán a kutyát nem érdekel! Amíg nem beszélsz róla senkinek, addig tényként veheted,hogy nem számít gáznak. És csak akkor számítana egyébként magad felé gáznak, ha arra törekednél,hogy az is maradj életed végéig. Nyomás egy jobbféle prosti, és utána keress egy rendes lányt akivel boldogan éled le az életed. Ma már szexuális tapasztalat nélkül ne akarj semmit nem fizetős nőtől, mert 10 ből 8 elküld és kiröhög a francba. A lényeg: Kuss, kuss, és tegyél hogy jobb legyen neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!