Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek, hogy akkor most mi lesz? (randi)
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már kétszer randiztam, és megbeszéltük, hogy ma is találkozunk de semmi konkrét, még csak időpont se, csa hogy majd ma ...
és már 1-2 órája azon vívódok, hogy még egyszer írjak e neki, hogy akkor most még mindig benne van a taliban, ha igen mikor, vagy nem ...
21/L
2013. júl. 14. 16:39
1/7 anonim válasza:
én megkérdezném, ha megbeszéltétek, akkor sztem rákérdezhetsz, csak lazán, elvégre nehogymár egész nap azon töprengj már h most mi lesz, megkérdezed, aztán látod majd h hogyan válaszol. én így tennék, jobb mint bizonytalanságban lenni :D
2/7 A kérdező kommentje:
csak mivel az elmúlt 2-3 napban mindig én kezdeményeztem a beszélgetést, nem túl "nyomulós" vagy idegesítő vagy valami ... ezen parázok .. :D
2013. júl. 14. 16:47
3/7 anonim válasza:
Ideje lenne már neki is kezdeményeznie. Szerintem ne csinálj semmit. Ha nem jelentkezik ma és holnap sem, akkor ennyit is ér.
4/7 A kérdező kommentje:
végül írtam neki, de ez volt az utolsó alkalom ... ma is ugyan úgy mint tegnap, az volt, hogy majd holnap ...
2013. júl. 14. 21:36
5/7 anonim válasza:
Az nem nagy baj, hogy nem akar másnap találkozni. Viszont, ha akar, akkor tegyen annyit, hogy néha ő ír vagy hív.
6/7 A kérdező kommentje:
nem a randi volt tegnap ... :) csak beszéltük, hogy ma találkozunk, de ez már a harmadik nap, hogy "majd holnap" ... csak ha nem akar, egyenesebb volna, ha azt mondaná ...
2013. júl. 14. 22:51
7/7 anonim válasza:
Kicsit vegyél vissza es majd rajon, hogy mégis jo lenne egy tali veled! Mindent kezeli lazán! Ne agyalj es feszulj dolgokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!