Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin? (lent)
Sziasztok! El szeretnék hívni egy lányt randira. Még nem volt barátnőm és "igazi randim" se.
-Az első kérdés; hogyan hívjam el? (facebookon írnék neki de mennyit beszélgessünk, hogy hívjam el?
-Egy kisebb városban lennénk kb 60000 fős, hova vigyem, mit találjak ki, (nem vagyok anyagias de nekem kell fizetni igaz)?
-Ismerem mert osztálytársak voltunk, szóval hogy köszönjek simán szia vagy puszi esetleg?
-Hogy öltözzek?
Előre is köszi az értelmes válaszokat! 14 f
azért beszélgessetek kicsit mielőtt elhívod
te ismered, találj ki olyasmit ami tetszene neki
az is jó tud lenni ha sétáltok, beszélgettek és meghívod közben fagyira
de pl ez nem minden lánynak jönnek be
először szerintem a szia oké, de ha jól sikerül búcsúzásnál adj puszit
öltözz normálisan, de nem kell kiöltözni szóval nézzen ki jól, de legyen számodra kényelmes
1. válasz: Embeeeer... ez ugye vicc volt? Ugye megdugni nem a facebook-on fogod? Élőben hívd el randira, had lássa, hogy tökös vagy! :D
2. válasz: mozi, séta, piknik, kávézó, 4-es metró, stb. Ha elvárja, hogy fizess, akkor hagyd a fenébe :D Bár ez eléggé érzékeny téma... Vannak olyan csajok, akik kifejezetten ezért randizgatnak srácokkal, hogy fizessék a randit. Én általában sétálni szoktam elvinni a csajt, általában 'összejövetelünk' után szoktam mást kitalálni... általában fele-fele arány.
3. válasz: Házi nyúlra nem lövünk :| Na m1, te tudod :D Szerintem mehet a puszi is, bár ez attól függ, hogy mennyi re konzervatív
4. válasz: KÉNYELMESEN! Magadat add, a csajok jobban szeretik ;)
Legyél határozottabb!!
Sok sikert! ;)
#3 : Élőben lehet nem tudja elhívni mert nem látja,és osztálytársak voltak,szóval elballagtak gondolom a 8. osztályból!
Amúgy a többi válasz megfelel!
#4: Jogos, de ha ez így van, bele kéne írni a kérdésbe :D
#5 : 4. sor ,nem akarok veszekedni,de akkor elment a szemed mellett :D
No problem ,happens.
Hoppá... a voltunk-at egy kicsit vagyunk-nak néztem... akkor lehet facebook-on kezdeni... de aztán ne a facebook legyen a kapcsolat alappillére ;)
Fagyi, suti jo otlet.
Legyel csinos, tiszta apolt. De ne oltozz ki nagyon. Pl egy nyari ing jo otlet egy farmerral. Rakhatsz finom illatu arcszeszt, sprayt.
Szerintem a szia eleg, elkoszoneskor puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!