Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ha van valaki, akivel minden eddiginél jobban megértitek egymást, szinte lelki társak vagytok, de nagy távolság választ el. Emiatt az első találkozás még nem történt meg, de már sokszor tervben volt, csak mindig közbe jött valami.
Ő bevallotta, hogy fél, hogy a találkozás után talán már nem lesz minden olyan jó, mint most... hogy csalódást okozna, stb... ami eléggé alaptalan.
Mi az, amivel fellehetne bátorítani? A legtöbb dologban bátor és nem fél... de ebben mégis...
velem is ez volt/van, csak nem sokszor merült fel a találkozás gondolata.
szerintem elég szomorú, hogy így érzi, de tényleg amíg nem látjátok egymást, nem fog semmi sem kiderülni, annak meg semmi értelme hogy egy elképzelt személy érdekelje, illetve nem ártana neki egy kis önbizalomtorna
Láttuk egymást, hallottuk egymás hangját, rengeteget beszélünk neten, stb... csak a találkozás nem volt még meg. A távolság megoldható lenne, de most még nem ér rá kb. 1 hétig. Utána ha szabad lesz végre, akkor valahogy biztosan ráfogom venni.
Ő azt mondta, mikor rákérdeztem, hogy szeretne találkozni velem, de mindig hamar tereli a témát... mondtam neki, hogy én is izgulok, de szeretnék szembenézni a félelmemmel és szerintem úgysem lenne semmi gond, de ő azt mondta, hogy inkább fél, mert akkor csak pozitívan csalódhat... :/
Most nem akarom erőltetni a dolgot, mert tényleg elfoglalt még, dolgozik... csak olyan jó lenne már ott lenni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!