Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Szóval nem tartom magam egy hú de jó pasinak,de volt már nem egy nagyon csinos barátnőm is.Sajna nemállok anyagilag túl jól,amikor tehetem maszekolok hogy azért valamennyim legyen közben esti suliba is járok.Nemvagyok egy nagy társasági ember sem,bár ez társaság függő is.Ritkán járok bulikba meg úgy igazából máshova is,mert ha van pénzem inkább valami értelmes dologra költöm a bulik pedig már annyira nem vonzanak úgyérzem kinőttem már.Az utóbbi időben nem igazán merek kezdeményezni egy lánynál sem,bennemvan az hogy vajon miért jönne össze velem? nincs sok pénzem,ha úgyveszzük kicsit azért unalmas a mostani időszakom stb és inkább bele sem kezdek.Nincsenek nagy elvárásaim nem egy bomba nőt akarok,sokkal jobban érdekel egy megértő szeretnivaló aranyos lány.Más is van hasonló helyzetben?Szerintetek mit tegyek? félek ha össze is jönne elveszíteném mert nemtudok többet nyújtani csak magamat...2012. dec. 22. 01:53
1/2 anonim válasza:
a saját társadalmi osztályodból,vagy egyel az alatti csajt szemelj ki magadnak,akkor nagyobb az esélyed tartósra,mint egy olyannal aki a tiédnél nagyobb igényekhez szokott.
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem az már elég, ha magadat adod. Egy lány ne a pénzedést szeressen. Gondolom ezzel te is tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!