Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kezdeményezni az egyik fiú osztálytársamnál, aki tetszik nekem? Ebben a helyzetben mit tudnék csinálni?
Órákon rengetegszer szemeztünk már, többször meg is érintett "véletlenül", meg több dolog is azt mutatja, hogy tetszem neki. De valamiért azt érzem, hogy mintha kerülne, nem beszélgetünk egymással. A jeleket nem értem félre, mert még látszik is rajta, hogy a közelemben olyan kis félénk hangon beszél, meg próbál a közelemben lenni, de beszélni sosem jön oda hozzám. Én sem merek odamenni hozzá pl beszélgetni. Ilyen esetben hogyan tudnék kezdeményezni, vagy legalább bátorítani, hogy ő tegye meg az "első lépést"?
16/L
Három választásod van.
1. Megfogod a kezét, és bevezeted a combjaid közé.
2. Erőt veszel magadon, és beszélgetésbe elegyedsz vele.
3. Megvárod mi fog történni, ez esetben lehet, hogy még egy darabig örlődsz.
Személyes megjegyzés:
Az elsőt nem ajánlom.
te sem mered meg tenni se ő XDD
hát valamit pedig tenni kell
ird meg neki hogy találka itt és ott ekkor innen menni fog kemény de menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!