Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebben a helyzetben mit tennétek? Lefeküdnétek vele vagy sem?
Pár hónapja lett vége egy elég komoly kapcsolatomnak, eléggé megrázott a szakítás. Azóta megismertem egy srácot, aki nagyon tetszik, jól elvoltunk stb. Második randink jönne, és felhívott magához filmezni. A kérdés függőben maradt, mert azon gondolkoztam, hogy mit kéne tennem?
Sejtem, hogy "filmezés" alatt, mire gondolt, és én őszintén tök szívesen lefeküdnék vele, de nem tudom, hogy ez jó ötlet? Ha most ezek után lelépne, nem bánkódnék túlzottan utána, mert nem kötnek hozzá érzések, de szerintem akár valami komolyabb is lehetne a dologból, de ha most belemegyek, akkor kétlem, hogy ezt ő is így gondolná a továbbiakban...
Szóval nem tudom, egyfelől elég csábító lehetőség, mert mégiscsak volt az egész szakítás, és kéne egy kicsit "felejteni", másfelől viszont ott a kérdés, hogy biztos, hogy jó ötlet ez? És mi van, ha nem fekszem le vele most, és mondjuk megkedvelem, megszeretem, és utána derül ki, hogy csak szexre ment? Az viszont baromira rosszul esne...
Úgyhogy fogalmam sincs, ti mit tennétek? Mindketten huszonévesek vagyunk.
Nem tudhatod, hogy mit akar ... lehet ő sem tudja. Lehet bejöttök egymásnak és komolyabb is lehet ... de lehet, hogy nem fog működni. Ezt most még nem fogod tudni eldönteni és még lehet ő sem tudja milyen kapcsolatot akar veled.
Ha jólesne szexelni egyet és tetszik a srác, akkor miért hagynád ki? Ha összepasszoltok úgy is komolyabb lesz belőle, ha meg nem, legalább szexeltél egy jót :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!