Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akit már többször elhívtam pizzázni, étterembe, kocsmába stb. Én még az elején mondtam neki hogy többet akarok tőle barátságnál. Erre a válasza csak annyi volt nem ígéri. De a dolgok folytatódtam még arra utaló jelek is voltak hogy tényleg összejön velem. Ám a szemembe mondta hogy mi csak barátok vagyunk és azok is maradunk.

Azóta állandóan jön oda hozzám és baráti körömhöz de csak mint barát. Eleinte bírtam de már könnyebb elviselnem ha tartom tőle a távolságot.

Lehet még nála esélyem?

2012. dec. 3. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2012. dec. 3. 15:53
 2/7 ASOT ***** válasza:
81%
Nem!
2012. dec. 3. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Értsél a NEM-ből!
2012. dec. 3. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
a-a
2012. dec. 3. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
sz*r így látni mi? inkább kérdezd meg tőle
2012. dec. 3. 16:07
 6/7 A kérdező kommentje:
hiába kérdezném tőle ezt már letisztázta, de talán a jövőben még lehet nála esélyem
2012. dec. 3. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudd, mikor kell feladni. Ne pazarolj rá több fáradságot, ha te nem akarsz barátságot tőle.
2012. dec. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!