Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után lesz szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lesz szex?

Figyelt kérdés
Csajok amikor megismerkedtek valakivel,mennyi időnek kell eltelni,hogy lefeküdjetek az illetővel?
2013. júl. 11. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neked h más 1 óra vagy 6 hónap után feküdt le mással? Legyél kicsit magabiztosabb és inkább a saját eszed és érzéseid vezessenek.
2013. júl. 11. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
3honap volt:) (o volt az elso) :)
2013. júl. 11. 16:08
 3/13 A kérdező kommentje:
3 hónap?????????Olyan sok??Hogy bírta kivárni??
2013. júl. 11. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 sztem ez nm volt sok valaki 1 evet var..:)
2013. júl. 11. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudott annyit várni hogy valószínűleg szerelmes volt. Én éveket vártam mert mind a ketten fiatalok voltunk nem mondom hogy addig semmi nem történt de azzal vártunk. Nézd meg élek tudok járni és ma sem csinálnám másképp.
2013. júl. 11. 16:13
 6/13 A kérdező kommentje:
1 évet nem várnak senkire,az se normális
2013. júl. 11. 16:13
 7/13 anonim válasza:
ezt a kerdes mindenki maga donti el es cselekszi.ha te ott tartasz hogy kene szexxelni es a lany is akkor kezdjetek de ha nem vagytok keszen akkor varjatok vele meg.mennyi idos vagy?
2013. júl. 11. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
hát szerintem 3 hónap abszolút nem sok ha szűz volt..
2013. júl. 11. 16:24
 9/13 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi idősek vagytok de amúgy mért kell a csaj büszkeségnek a haverok előtt ,hogy le tudj valakivel feküdni,vagy mert szereted am tőletek függ
2013. júl. 11. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Változó! 19 évesen szűz voltam, 4 hónapot vártam. Nem volt szerelem, csak kíváncsiság. Nagyon sokat szenvedtem volna, ha szerelmes vagyok akkor, mert a srác csak meg akart .... és aztán lelépett. Még azt is hazudta hogy szeret.

Például a férjemet, a fentiek után 5 évvel ismertem meg. Vele a harmadik randin történt meg először (2 hete voltunk együtt, de már több mint egy hónapja ismertem). Vele szerelem volt, már a legelején!

27/N

2013. júl. 12. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!