Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiú randizna egy lánnyal úgy, hogy biztosan tudná, egy éven belül nem lesz szex?
már bocs, de.... azt hiszed, hogy a pasi azt gondolja, ha egy csaj azt vallja, ő még egy évig nem szexel, az úgy is lesz? esetleg azt mondja a pasi: elfogadja (hogy most így látja a lány). de mégis annyi minden lehet egy évig... azért biztos nem fogja magának közölni, hogy akkor egy évig stop. próbálkozik, sikerrel vagy nem, aztán vagy a lánnyal marad, vagy nem... nyilván ő sem akarja kínozni magát, amíg szerinte megéri, akkor marad.
csak randizgatással, vagy nem.
Én igen ha szerelmes lennék bele...
ha nem akkor is megismerném közelebbről de lehet hogy nem lenne belőle semmi 15f
Én kivárnám, nem zavarna, sőt még tisztelném is.
Egy kapcsolathoz hozzá tartozik, de egy év nem olyan nagy idő, ha 50-et együtt lesztek.
És amúgy szerintem nem fogsz várni. Tapasztalatból mondom, mert meggondolod magad már a 5-6 hónapnál, de kalapot emelek, ha nem így van.
Mondjuk vannak akik már az első randin szexelnének (nem a te korod beli, idősebbek), de én azt mondjuk nem igazán szeretem, max a 3-dik 4-dik találkozó után.
Nekem mondjuk nem is volt sok barátnőm csak 4, de az utóbbival több mint 2,5 éve vagyunk együtt.
21/FF (egyetemista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!