Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évvel lehet nálatok fiatalabb az a pasi, akivel még összejönnétek?
Mar szexeltem nalam fiatalabbakkal.
Ket 16 eves,ennek fel eve,es egy 15 eves,en 16 voltam akkor.
De az erett pasik vonzanak szexualisan is es kapcsolat szempontjabol is.
A legidosebb 43 eves volt.
18L
Nálam 1-2 év a max, de ismerek házasokat akik között tíz év van mégis szeretik egymást!
Ez fiatal korban még sokat számít, de felnőtt korban már nem érdekes.
Köztünk a párommal 3,5 év van, és már lassan 2 éve remekül megvagyunk.
Pedig régebben el sem tudtam képzelni, hogy tőlem fiatalabb pasival összejöjjek. Aztán kiderült, hogy ő a korához képest elég komoly, de ennek ellenére persze hülyülni is lehet vele, én pedig a koromhoz képest néha "gyerekesebb" vagyok, viszont komoly dolgokról is lehet velem beszélgetni, és ez neki nagyon tetszett.
Tehát én azt mondom, hogy nem lehet általánosítani, mert választhatok én tőlem 10 évvel idősebb pasit is, mint ahogy volt is, de ő viszont annyira gyerekes volt, hogy már cikinek éreztem, és komoly dolgokról nem igazán lehetett beszélgetni vele, pedig ő akkor volt 33 éves...
Úgyhogy ha bárkinél adódik egy olyan alkalom, hogy fiatalabb pasinak tetszik, akkor nyugodtan adhat neki egy esélyt, mert annyit megérdemel, és ha mégsem működik, még mindig ott van a többi - akár idősebb - pasi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!