Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ti összejönnétek egy ilyen pasival? A csajok sosem tanulnak?
A minap olvastam egy kérdést amiben azt írta valaki ,hogy megéri e össze jönni egy ilyen sráccal? Hát ezek a csajok sosem tanulnak ? :D
Itt a link hogy megértsétek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nagyon úgy tűnik nekem, hogy nem hiszed el, a jóképű, izmos, tetkós zöldszemű, erőt és dominanciát sugárzó okos férfiak csak nőfalók lehetnek.
Pedig mint MINDEN FÉRFI, az ilyen díszpéldányok is csak egyetlen, átlagos nővel szeretnék leélni az életüket, és abszolút nem vonzza őket a lehetőség, hogy több nőt kapjanak meg.
Olyan előítéletes vagy, Kedves Kérdező.
Férfi vagyok, és ironizáltam...
a 81%os
Tudod a kollektív tudatból, és tapasztalatból nem merítünk,így egyenként - ergo mindenkinek - át kell esnie, illetve pofára.
Tehát, de, tanulnak, épp most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!