Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa nektek hogy manapság annyi fiatal kopaszodó srác van 18-20 évesek közt is már, összejönnétek ilyen srácokkal?
Sajnos nekem is ez a gondom, pedig csak 21 éves vagyok. Régebben hosszabb hajam volt, de az utóbbi 1 évben 3 milisre vágom, így annyira nem feltűnő, de sanszos, hogy a következő 5 éven bellül áttérek a fejborotválásra. A barátnőmet nem zavarja, a többi embert meg leszarom, nem b@szogatnak érte.
21/F
Én is ilyen problémával küszködök,bár még annyira nem feltűnő.
Szerintem a különböző hajzselék gyakori használata és a férfiak körében elterjedté vált hajfestés lehet a fő ok.
Persze más okai is lehetnek.Például valakinél örökletes a dolog,valakinél a túlzott tesztoszteron termelés váltja ki,de vitaminhiány vagy a fejbőr megfázása is lehet az oka.
21/F
Szerintem az a ciki, aki ez miatt kineveti a másikat.
Ne foglalkozz azokkal, akik ezt teszik, a saját butaságukat reklámozzák csak ezzel..
Nekem nem igazán számít, hogy milyen egy pasi haja, ha amúgy rendes velem.
20l
jah a zselétől van. Inkább habozom mert attól nem hullik mint a rák.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!