Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek a tanárotok fiával/lányával?
volt hozzá szerencsém. nem volt vele semmi gond. ha van rá lehetőség akkor miért ne :) engem bírt a tanár így még a jegyeim is változtak picit. persze nem ez volt a járás oka.
te készülj egy jó adag szemét osztálytársra aki majd puncsos-ozni meg egyéb szép jelzőkkel fog illetni :D
Én már jártam a tanárom fiával fél évet, előtte mi is jóban voltunk a tanárral, de utána mikor elkezdtünk járni kiderült hogy egy kibírhatatlan őrült. Sajnos "anyuci picifiát" akart nevelni a fiúból, így kicsit nehéz helyezetben voltam.. aztán mikor szakítottunk bevitt egy terembe, ránkzárta az ajtót és elmondta nekem, hogy milyen szemét vagyok, meg hogy hogy mertem szakítani vele, stb... nem mintha ehhez neki köze lenne. (egyébként az én jegyeim, inkább rosszabbak lettek, mint jobbak) :D
A bökkenő pedig az, hogy most megint egy tanárom fia tetszik :$ viszont a tanárommal majdnem hogy anya-lánya a kapcsolatunk, és mondta hogy ő még örülne is hogyha összejönnénk, de azért félek, hogy mégis rosszul sülne el a dolog...:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!