Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan sráccal akinek van egy kislánya?

Figyelt kérdés

18 éves leszek nyáron! Szilveszerkor ismerkedtünk meg nagyon aranyos és normális srácnak tűnik egyenlőre!

Tök jókat beszélgettünk azóta és megis kedveltem.. Komolyan gondoltam volna vele meg minden..és ez részérőlis így van legalább is ezt mondja!

A lényeg,hogy ma mondta el,hogy van egy 3 éves kislánya akit az anyja nevel! Úgy gongolom ezekután,hogy ha ennyire őszinte volt,hogy fontosnak tartotta,hogy ezt tudjam így tényleg komolyan gondolná a dolgot! De nem tudom eldönteni mi legyen pedig a napokban már választ várna:// Egy biztos,hogy mivel még csak most ismertem meg .. tutii egy jó ideig nem feküdnék le vele ha úgyis lenne h összejövünk,mert idő kell,hogy jólkiismerjem hozzáteszem szűz vagyok még! Kérlek segítsetek! Válaszokat előre is köszönöm!:)

2012. jan. 3. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kihagynám a helyedben...
2012. jan. 3. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
3napi ismeretség után nem kéne összejönni. Szerintem először ismerjétek meg egymást jobban és utána gondolkodjatok komolyabb dolgokban. Önmagában nem a gyerek a gond,hanem,hogy alig ismered a fiút. Mi az hogy választ vár?lassítson a tempón! Nyugodtan megmondhatod neki,hogy ez nem határidőre történik!
2012. jan. 3. 19:39
 3/11 anonim ***** válasza:
én pasi vagyok, így nem tudok pontosan válaszolni, csak úgy,ha lenne egy nő,aki tetszik,és gyereke van engem nem zavarna.
2012. jan. 3. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
ha volt olyan őszinte hogy el mondja van egy lánya akkor én a helyedben adnék neki egy esélyt.nem tudom hogy hány éves a fiu.de azt igen hogy ez egy nagyon kinos dolog és nagyon nehéz ezt elmondani .mert a lányok többsége ha meg halja hogy gyerek van azonnal othagy
2012. jan. 3. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel 18 éves vagy és SZŰZ hagyd ki...Az első pasid legyen csak gyermektelen és egyedülálló korodbeli.
2012. jan. 3. 19:50
 6/11 A kérdező kommentje:
22 éves a srác!
2012. jan. 3. 20:01
 7/11 A kérdező kommentje:
19:39 : Persze ez nyílvánvaló,hogy nem egyből összejönnénk hanem megismernénk egymást!:)
2012. jan. 3. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:

"csak azért mert van egy gyermeke" nem kell eltaszítanod magadtól, ha szeretnéd megismerni !

Ismerd meg még jobban és majd meglátod, ne azért szeresd vagy utáld mert van egy gyermeke!

2012. jan. 3. 20:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Aki szeretne még írjon!

Szeretném jobban megismerni és ha tényleg olyan normális amilyennek eddig mutatja magát akkor komoly kapcsolat is lehetne egy idő után belőle! Áhh csak még most e miatt a hír miatt kicsit összezavarottam vele kapcsolatban! Viszont apa szerint sem kéne e miatt elítélnem és e miatt nem ismerkedni vele! ( Apa 7 éve egyedül nevel és mindent elmondok neki imááádom (L) :))

2012. jan. 3. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:
most miért kéne elítélned ? szerintem ez hülyeség ! Az, hogy van egy gyermeke nem másabb mint bármelyik 22 éves srác ! Nem tudjuk a körülményt hogy született a baba, de ez nem is változtat semmin szerintem .... Ismerd meg és mivel szűz vagy, várj egy pár hónapot, ha tud várni és igazán megszereted és ezt viszont is érzed, akkor ...:D
2012. jan. 3. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!